United colours of techno

V soboto 6.11 smo za vas obiskali dogodek United colours of techno, v klubu Inbox.

Okrog  pol desete ure zvečer smo prispeli do kluba Inbox, kjer so se že počasi začeli zbirati ljubitelji techno in schranz glasbe.  Pred vstopom v klub so si oblečeni v pisana oblačila  in z zanimivimi modnimi dodatki,  krajšali čas z glasbo iz svojih avtomobilov  in  ob tem niso ostali ½žejni½.

Okrog 12 ure smo vstopili v klub in že ob vhodu zaslišali prve zvoke hard techna. Atmosfera je bila polna pozitivne energije in nas je kar klicala na plesišče. Za razliko od ponavadi, sprva  plesišče ni bilo tako polno, čeprav je bilo odprto le eno plesišče. Tako smo lahko, ne da bi bili v preveliki gneči, mirno poplesavali. Plesišče je ogrel madžarski Dj Killswitch, ki je s svojo glasbo na noge privabil veliko ljudi, za njim je za mešalko stopil Dj Veztax, ki nas je dodatno vzpodbudi  ob svojih ritmih. Sledil mu je  Dj Flis, ki  nam je ponudil nov sklop pozitivne energije. Zadnji pa je za naša ušesa poskrbel Dj Gloomy, ki je s svojo bolj masivno glasbo navdušil večino ljudi. Plesišče se je proti koncu začelo vedno bolj polniti.

Poleg dobre glasbe in z energijo napolnjenega ozračja so za posebno vzdušje poskrbeli tudi laserji.  Ozvočenje je bilo dobro in ljudje prijazni. Dogodek je minil brez nevšečnosti, kar je bilo vsem v zadovoljstvo. Vsi štirje nastopajoči so se potrudili, saj so bile množice mladih  videti sproščene. Čeprav nisem ravno največja privrženka takšne glasbe in takšnih dogodkov, me je ta event očaral. Imeli smo se lepo in zagotovo bom še kdaj obiskala  tovrstne zabave in upam, da bom na njih uživala tako kot na tej. Torej – splača se!

 
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.