Union Olimpija premagala Romo in zopet nagrajuje

Union Olimpija je po 4 porazih v Evroligi odigrala odlično tekmo proti rimski Lottomatica Romi in jo premagala z visokih 87:70. V decembru bo Olimpija doma odigrala 4 zelo zanimive tekme, za katere spet podeljujemo brezplačne vstopnice!

Olimpija je nekoliko presenetljivo popolnoma nadigrala rimsko moštvo in v večjem delu tekme vodila z več kot 20 točkami razlike. Tokrat je ob odsotnosti prvega strelca moštva in najboljšega strelca Evrolige Matta Walsha odlično tekmo v napadu prikazal Sani Bečiroviæ, ki se je na tak način Olimpiji oddolžil za odlično predstavo v dresu nasprotnikov – namreč lani je Bečiroviæ igral ravno za Romo. Bečiroviæ je tako do konca tekme dosegel kar 24 točk, 5 skokov in 6 podaj, kar mu je prineslo statistični indeks 30. Čeprav so tekmo odlično odigrali prav vsi igralci Union Olimpije, pa je potrebno omeniti še 15 točk Ožbolta in 12 točk Uroša Slokarja, ki je zaigral kljub poškodbi. Pri gostih se je edini uspešno upiral Kennedy Winston, ki je dosegel 18 točk, medtem ko so prvega zvezdnika Ibrahim Jaaberja Olimpijini igralci odlično zaustavili v obrambi in je tako dosegel le 5 točk.
 
Kdor si je včeraj ogledal tekmo v Hali Tivoli je zagotovo užival od začetka do konca tekme, zato ne dvomimo, da bo ob naslednji tekmi dvorana nabito polna, v Ljubljano namreč že 3.12. prihaja Maccabi, takoj zatem pa sledijo še 3 izjemno zanimive domače tekme v NLB ligi – že 5.12. se bo Olimpija pomerila s starim znancem Cibono, 19.12. prihaja Hemofarm, nato pa za zaključek letošnjega leta ostane še tekma proti Zadru, ki v Ljubljano pride 22.12.
 
Tudi za vse decembrske tekme vas Študentarija in Union Olimpija nagrajujeta – za tekmo proti Maccabiju bomo podelili 2 vstopnici, za vse NLB tekme pa 6 vstopnic.

Vse kar morate storiti je, da pošljete email z naslovom tekme, ki si jo želite ogledati (primer: Olimpija – Zadar) na nagradna@studentarija.net, navedete svoje kontaktne podatke (in podatke osebe, ki bi si z vami ogledala tekmo) ter odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi "Kdo je tvoj najljubši igralec pri Olimpiji?". Vsaka nagradna igra se zaključi 3 dni pred tekmo, nagrajenci pa bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščeni po emailu.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.