Union Olimpija premagala Romo in zopet nagrajuje

Union Olimpija je po 4 porazih v Evroligi odigrala odlično tekmo proti rimski Lottomatica Romi in jo premagala z visokih 87:70. V decembru bo Olimpija doma odigrala 4 zelo zanimive tekme, za katere spet podeljujemo brezplačne vstopnice!

Olimpija je nekoliko presenetljivo popolnoma nadigrala rimsko moštvo in v večjem delu tekme vodila z več kot 20 točkami razlike. Tokrat je ob odsotnosti prvega strelca moštva in najboljšega strelca Evrolige Matta Walsha odlično tekmo v napadu prikazal Sani Bečiroviæ, ki se je na tak način Olimpiji oddolžil za odlično predstavo v dresu nasprotnikov – namreč lani je Bečiroviæ igral ravno za Romo. Bečiroviæ je tako do konca tekme dosegel kar 24 točk, 5 skokov in 6 podaj, kar mu je prineslo statistični indeks 30. Čeprav so tekmo odlično odigrali prav vsi igralci Union Olimpije, pa je potrebno omeniti še 15 točk Ožbolta in 12 točk Uroša Slokarja, ki je zaigral kljub poškodbi. Pri gostih se je edini uspešno upiral Kennedy Winston, ki je dosegel 18 točk, medtem ko so prvega zvezdnika Ibrahim Jaaberja Olimpijini igralci odlično zaustavili v obrambi in je tako dosegel le 5 točk.
 
Kdor si je včeraj ogledal tekmo v Hali Tivoli je zagotovo užival od začetka do konca tekme, zato ne dvomimo, da bo ob naslednji tekmi dvorana nabito polna, v Ljubljano namreč že 3.12. prihaja Maccabi, takoj zatem pa sledijo še 3 izjemno zanimive domače tekme v NLB ligi – že 5.12. se bo Olimpija pomerila s starim znancem Cibono, 19.12. prihaja Hemofarm, nato pa za zaključek letošnjega leta ostane še tekma proti Zadru, ki v Ljubljano pride 22.12.
 
Tudi za vse decembrske tekme vas Študentarija in Union Olimpija nagrajujeta – za tekmo proti Maccabiju bomo podelili 2 vstopnici, za vse NLB tekme pa 6 vstopnic.

Vse kar morate storiti je, da pošljete email z naslovom tekme, ki si jo želite ogledati (primer: Olimpija – Zadar) na nagradna@studentarija.net, navedete svoje kontaktne podatke (in podatke osebe, ki bi si z vami ogledala tekmo) ter odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi "Kdo je tvoj najljubši igralec pri Olimpiji?". Vsaka nagradna igra se zaključi 3 dni pred tekmo, nagrajenci pa bodo o nagradi in njenem prevzemu obveščeni po emailu.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.