Union Olimpija nagrajuje

Union Olimpija se je odločila nagraditi obiskovalce Študentarije

Union Olimpija je žal tudi tretjič letos, drugič na domačem igrišču, morala priznati premoč nasprotnika. V Hali Tivoli so izgubili proti Caji Laboral (bivši Tau Ceramici) z 76:82. Zmaji so sicer prikazali veliko boljšo igro kot na prejšnji tekmi proti Maroussiju, saj so kljub zaostanku z 11 točkami ob polčasu uspeli v zadnji četrtini narediti preobrat in celo priti do vodstva. Gostje so bili v zadnjih minutah žal nekoliko bolj zbrani in so tudi s pomočjo dobro izvedenih prostih metov prišli do neulovljive razlike. Pri Olimpiji je bil v napadu zopet najučinkovitejši Walsh s 27 točkami, s tem izkupičkom pa je zopet odnesel tudi naziv najboljšega strelca tekme. Tekmo si je ogledalo 4600 gledalcev, katere so v parih situacijah resno razjezili sodniki, ki tudi tokrat niso imeli svojega dne. Olimpija je tokrat vseeno prikazala bolj všečno igro, s katero bo na naslednjih tekmah, s pomočjo nekaj športne sreče, zagotovo prišla do prvih evropskih točk.

Union Olimpija pa se je odločila v sodelovanju s portalom Študentarija nagraditi nekaj srečnikov in tako danes začenjamo z nagradno igro, ki jo bomo izvajali predvidoma kar celo sezono. Za vsako evropsko tekmo Union Olimpije bomo podelili 2 vstopnici, za tekme NLB lige pa si bo vstopnico lahko priborilo kar 6 srečnežev.

Začeli bomo seveda z novembrskimi tekmami, ki si sledijo v naslednjem vrstnem redu:

14.11. ob 20h: Olimpija – Radnički
21.11. ob 20h: Olimpija – Široki Brijeg
25.11. ob 20.30: Olimpija – Virtus Roma

Vse kar morate storiti za sodelovanje v žrebu je to, da pošljete email z naslovom tekme, ki bi si jo želeli ogledati (primer: »Olimpija – Radnički«) na nagradna@studentarija.net, pripišete svoje kontaktne podatke (in kontaktne podatke osebe, ki bi jo peljali na tekmo) in napoveste uvrstitev Olimpije na koncu sezone (za NLB tekme velja uvrstitev v NLB-ju, za evropske tekme pa uvrstitev v skupini Evrolige). Vsak odgovor je seveda pravilen in z njim sodelujete v žrebu za brezplačne vstopnice. Nagrajenci bodo o nagradah in njihovem prevzemu obveščeni po emailu 2 dni pred vsako tekmo.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.