Union Olimpija nagrajuje

Union Olimpija se je odločila nagraditi obiskovalce Študentarije

Union Olimpija je žal tudi tretjič letos, drugič na domačem igrišču, morala priznati premoč nasprotnika. V Hali Tivoli so izgubili proti Caji Laboral (bivši Tau Ceramici) z 76:82. Zmaji so sicer prikazali veliko boljšo igro kot na prejšnji tekmi proti Maroussiju, saj so kljub zaostanku z 11 točkami ob polčasu uspeli v zadnji četrtini narediti preobrat in celo priti do vodstva. Gostje so bili v zadnjih minutah žal nekoliko bolj zbrani in so tudi s pomočjo dobro izvedenih prostih metov prišli do neulovljive razlike. Pri Olimpiji je bil v napadu zopet najučinkovitejši Walsh s 27 točkami, s tem izkupičkom pa je zopet odnesel tudi naziv najboljšega strelca tekme. Tekmo si je ogledalo 4600 gledalcev, katere so v parih situacijah resno razjezili sodniki, ki tudi tokrat niso imeli svojega dne. Olimpija je tokrat vseeno prikazala bolj všečno igro, s katero bo na naslednjih tekmah, s pomočjo nekaj športne sreče, zagotovo prišla do prvih evropskih točk.

Union Olimpija pa se je odločila v sodelovanju s portalom Študentarija nagraditi nekaj srečnikov in tako danes začenjamo z nagradno igro, ki jo bomo izvajali predvidoma kar celo sezono. Za vsako evropsko tekmo Union Olimpije bomo podelili 2 vstopnici, za tekme NLB lige pa si bo vstopnico lahko priborilo kar 6 srečnežev.

Začeli bomo seveda z novembrskimi tekmami, ki si sledijo v naslednjem vrstnem redu:

14.11. ob 20h: Olimpija – Radnički
21.11. ob 20h: Olimpija – Široki Brijeg
25.11. ob 20.30: Olimpija – Virtus Roma

Vse kar morate storiti za sodelovanje v žrebu je to, da pošljete email z naslovom tekme, ki bi si jo želeli ogledati (primer: »Olimpija – Radnički«) na nagradna@studentarija.net, pripišete svoje kontaktne podatke (in kontaktne podatke osebe, ki bi jo peljali na tekmo) in napoveste uvrstitev Olimpije na koncu sezone (za NLB tekme velja uvrstitev v NLB-ju, za evropske tekme pa uvrstitev v skupini Evrolige). Vsak odgovor je seveda pravilen in z njim sodelujete v žrebu za brezplačne vstopnice. Nagrajenci bodo o nagradah in njihovem prevzemu obveščeni po emailu 2 dni pred vsako tekmo.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Festival Panč 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji festival Panč 2018 na Ljubljanskem gradu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime in priimek osebe, ki bi se ti pridružila v smejanju nad mestom, zraven pa dopiši še datum oz. dan, ki bi ga najraje obiskala.


Spremeni besedo.