Union Olimpija nagrajuje bralce Študentarije!

Union Olimpija in Študentarija vas od današnjega dne dalje nagrajujeta z brezplačnimi vstopnicami za KATEROKOLI domačo tekmo v Evroligi in ABA ligi!

 

Tudi letos nadaljujemo z našo tradicionalno nagradno igro v sodelovanju z Union Olimpijo. Na vsako domačo tekmo Evrolige bomo peljali 2 srečna nagrajenca, za vsako domačo tekmo ABA lige pa bomo podelili kar 3×2 vstopnici. Ker iz izkušenj vemo, da dobimo za Evroligaške nastope ogromno prijav, vam lahko namignemo, da imate veliko več možnosti za osvojitev vstopnice za tekme ABA lige.

Za sodelovanje morate zgolj izpolniti obrazec, ki se nahaja spodaj desno na prvi strani portala Študentarija.net. Žreb bo izveden vedno 1 dan pred tekmo, ko bodo nagrajenci tudi obveščeni po emailu o nagradi in njenem prevzemu.

Spodaj pa si lahko preberete ob katerih datumih igra Union Olimpija domače tekme, tekme z odebeljenim naslovom so tekme Evrolige, ostale pa so tekme ABA lige.

02.11.’11 Asseco Prokom Gdynia
05.11.’11 Radnički
09.11.’11 Galatasaray
01.12.’11 Montepaschi Siena
03.12.’11 Široki TT Kabeli
18.12.’11 Hemofarm STADA
21.12.’11 Unics Kazan
14.01.’12 Crvena Zvezda
28.01.’12 Helios Domžale
11.02.’12 Krka
25.02.’12 Maccabi
03.03.’12 Cibona
10.03.’12 Partizan
17.03.’12 Budućnost VOLIKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.