Union Olimpija : CSKA

Osvojite vstopnico za tekmo med Olimpijo in CSKA

Union Olimpija je v 14. krogu lige NLB s 84:77 premagala Zadar in tako končala prvo polovico tekmovanja na odličnem drugem mestu le za vodilno zagrebško Cibono. 7.1. pa se v Halo Tivoli zopet vrača moskovski CSKA, kar bo žal tudi letošnja zadnja domača evroligaška tekma Uniona Olimpije, zato vsekakor upamo, da bo dvorana nabito polna in da bo vzdušje temu primerno.
 
Kot ponavadi pa tudi za to tekmo podarjamo 2 vstopnici, vse kar morate storiti pa je to, da do 3.1.2010 na nagradna@studentarija.net pošljete mail z naslovom "Olimpija : CSKA", v njem pa navedete svoje kontaktne podatke in ime osebe, ki bi se vam pridružila pri ogledu tekme. Tokrat nagradnega vprašanja ne bomo postavljali, lahko pa v emailu navedete kakšno lepo novoletno željo za igralce Uniona Olimpije.
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.