Umrl Toše Proeski

Mladi makedonski pevec je umrl v prometni nesreči, ki se je zgodila danes zjutraj na avtocesti v Novi Gradiški.

Kot poroča hrvaški Glas Dalmacije je danes zjutraj v prometni nesreči umrl še en mladenič – tokrat gre za 26-letnega makedonskega pevca z imenom Toše Proeski. Po prvih informacijah, ki jih je posredoval Zlatko Mehun iz MUPa, se je Toše kot sovoznik nahajal v osebnem avtomobilu, ki ga je vozil Ðorðe Ðorðevski (32), z njima pa je bila v avtomobilu še Tošejeva managerka Ljiljana Petroviæ (49). Nesreča se je pripetila okrog 6:20 ure na avtocesti Zagreb – Lipovac v smeri proti Zagrebu.

Do nesreče je prišlo, ko je VW Tuareg, v katerem je bil tudi nesrečni Toše, udaril v zadnji del tovornjaka pred sabo, nakar je avtomobil odneslo s ceste in med prevračanjem je Toše dobil poškodbe, ki so ga stale življenja. Voznik in sopotnica sta s poškodbami prepeljana v bolnico, voznik s težjimi in sopotnica z lažjimi poškodbami. Do nesreče naj bi prišlo zaradi neprilagojene hitrosti po meglenem vremenu, namiguje pa se tudi, da je voznik med vožnjo zaspal. Na kraju nesreče se pravi vzrok še raziskuje, promet pa poteka samo po enem voznem pasu.

Tragičen konec kariere in življenja mladega pevca – enega od najpopularnejših izvajalcev na področju bivše Jugoslavije, znanega po svoji dobrodušnosti in skromnosti. Svojo popularnost si je namreč ob "angelskem glasu" prislužil tudi z neštetimi humanitarnimi koncerti, bil je eden od UNICEF-ovih ambasadorjev, za potrebe humanitarnih akcij v pomoč otrokom pa je posnel tudi svojo pesem "This world".

Ekipa Študentarije je ob novici pretresena in izraža sožalje družini umrlega.

toseKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.