Umrl Steve Jobs – oče tipografije in prelepih oblik

Apple in svet je izgubil vizionarja in inovativno osebo – Apple Jezusa.

Definitivno vsi poznamo iPhone, iPad, Apple računalnike, razločne načine pisave, … Če je odgovor pritrdilen; poznate tudi Steve Jobs-a.

Po dolgem boju z rakom na slinavki in namigovanjih javnosti, da Steve Jobs izgublja boj z neusmiljeno boleznijo, so se te napovedi tudi urešničile. Res velika škoda za celotno populacijo tako mladih kot starejših. Steave Jobs je imel rad življenje in v njem užival v vsem kar je delal. Kolikšna je zares izguba?

Naše sporočilo Apple-u se glasi:

“I wake up and like every day and make a coffee, turn on my computer, run a safari…… No, today I can’t run a music :(

So sad, so unfair, soo …..:( The One who inspired me to start working alone at home with programming, The One who never loose the hope in better day, The One who is the Unique One.

Rest in peace”

Vsi, ki bi tudi želeli sporočiti misel, spomin, sožalje lahko to storite prek e mail naslova rememberingsteve@apple.com

Tekst: Z.T.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.