Ukinitev opozorila na prenos številke

Slovenska mobilna operaterja sta konec aprila ukinila obvezno predvajanje govornega opozorila o prenosu mobilne številke na drugega operaterja. Uporabniki si lahko sami opozorilo nastavijo.

Če ste uporabniki mobitela potem v primeru, da želite slišati glasovno sporočilo o prenosljivosti številke,pošljite SMS na številko 1918 z ključno besedo ODZIVNIK. Omenjeno storitev lahko ukinite z klicem v Mobitelov center za pomoč naročnikom na 041 700 700 za naročnike in 041 121 za Mobi uporabnike.

Če želite preveriti pri katerem mobilne operaterju je oseba, ki jo kličete potem vtipkajte *130*tel.številka# in kliči.

Enako možnost imate uporabniki Simobila. Če ste uporabniki Halo paketa in želite storitev vklopiti, potem vtipkajte *456# in kliči, naročniki pa vtipkajte *789# in kliči.

Za preverjanje katerega mobilnega operaterja uporablja oseba, ki jo kličete, uporabniki Halo paketa vtipkajte *456*tel.številka# in kliči, naročniki pa *789*tel.številka# in kliči.

Študentarija vam želi čim nižje račune.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.