Ukinitev opozorila na prenos številke

Slovenska mobilna operaterja sta konec aprila ukinila obvezno predvajanje govornega opozorila o prenosu mobilne številke na drugega operaterja. Uporabniki si lahko sami opozorilo nastavijo.

Če ste uporabniki mobitela potem v primeru, da želite slišati glasovno sporočilo o prenosljivosti številke,pošljite SMS na številko 1918 z ključno besedo ODZIVNIK. Omenjeno storitev lahko ukinite z klicem v Mobitelov center za pomoč naročnikom na 041 700 700 za naročnike in 041 121 za Mobi uporabnike.

Če želite preveriti pri katerem mobilne operaterju je oseba, ki jo kličete potem vtipkajte *130*tel.številka# in kliči.

Enako možnost imate uporabniki Simobila. Če ste uporabniki Halo paketa in želite storitev vklopiti, potem vtipkajte *456# in kliči, naročniki pa vtipkajte *789# in kliči.

Za preverjanje katerega mobilnega operaterja uporablja oseba, ki jo kličete, uporabniki Halo paketa vtipkajte *456*tel.številka# in kliči, naročniki pa *789*tel.številka# in kliči.

Študentarija vam želi čim nižje račune.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.