Ukinitev opozorila na prenos številke

Slovenska mobilna operaterja sta konec aprila ukinila obvezno predvajanje govornega opozorila o prenosu mobilne številke na drugega operaterja. Uporabniki si lahko sami opozorilo nastavijo.

Če ste uporabniki mobitela potem v primeru, da želite slišati glasovno sporočilo o prenosljivosti številke,pošljite SMS na številko 1918 z ključno besedo ODZIVNIK. Omenjeno storitev lahko ukinite z klicem v Mobitelov center za pomoč naročnikom na 041 700 700 za naročnike in 041 121 za Mobi uporabnike.

Če želite preveriti pri katerem mobilne operaterju je oseba, ki jo kličete potem vtipkajte *130*tel.številka# in kliči.

Enako možnost imate uporabniki Simobila. Če ste uporabniki Halo paketa in želite storitev vklopiti, potem vtipkajte *456# in kliči, naročniki pa vtipkajte *789# in kliči.

Za preverjanje katerega mobilnega operaterja uporablja oseba, ki jo kličete, uporabniki Halo paketa vtipkajte *456*tel.številka# in kliči, naročniki pa *789*tel.številka# in kliči.

Študentarija vam želi čim nižje račune.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.