TV Športklub

Z današnjim dnem je začel s predvajanjem prvi slovenski športni program, ki ga bo mogoče spremljati samo v kabelskih omrežjih. Nov športni kanal se imenuje SPORTKLUB.

Z današnjim dnem je začel s predvajanjem prvi slovenski športni program, ki ga bo mogoče spremljati samo v kabelskih omrežjih. Nov športni kanal se imenuje SPORTKLUB.

Nov športni kanal SPORTKLUB bo mogoče spremljati v kabelskih omrežjih naslednjih kabelskih operaterjev: UPC Telemach, skupina Telius (Ljubljanski kabel, Elektro Turnšek iz Celja, vsa omrežja, ki so povezana z KRS Rotovž in KRS Tabor iz Maribora), Studio Proteus iz Postojne, Teles Ilirska Bistrica, Sanmix Cerknica. Omenjenim kabelskim operaterjem se bodo v prihodnje priključili še nekateri ostali kabelski operaterji.

Program SPORTKLUB bo prenašal v živo najbolj zanimive tekme iz angleške, nemške, francoske in španske nogometne lige, košarko (evroliga, NLB liga), tekme slovenske rokometne lige, hokej (NHL), tenis (ATP Masters), golf (PGA) ter številne druge atraktivne športe. Program bo oddajal 24 ur na dan, s slovenskimi komentarji in podnapisi.

Začetek oddajanja športnega programa SPORTKLUB so s skupnim nastopom zagotovili slovenski kabelski operaterji, povezani v ZKOS (Združenje kabelskih operaterjev Slovenije). Zaradi narave pridobljenih pravic sta premierni filmski program HBO in program SPORTKLUB na voljo samo v kabelskih omrežjih, tako da jih uporabniki satelitskega sprejemnika in gledalci televizije preko internetnega protokola ne morejo spremljati. (Telemach)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.