TV Športklub

Z današnjim dnem je začel s predvajanjem prvi slovenski športni program, ki ga bo mogoče spremljati samo v kabelskih omrežjih. Nov športni kanal se imenuje SPORTKLUB.

Z današnjim dnem je začel s predvajanjem prvi slovenski športni program, ki ga bo mogoče spremljati samo v kabelskih omrežjih. Nov športni kanal se imenuje SPORTKLUB.

Nov športni kanal SPORTKLUB bo mogoče spremljati v kabelskih omrežjih naslednjih kabelskih operaterjev: UPC Telemach, skupina Telius (Ljubljanski kabel, Elektro Turnšek iz Celja, vsa omrežja, ki so povezana z KRS Rotovž in KRS Tabor iz Maribora), Studio Proteus iz Postojne, Teles Ilirska Bistrica, Sanmix Cerknica. Omenjenim kabelskim operaterjem se bodo v prihodnje priključili še nekateri ostali kabelski operaterji.

Program SPORTKLUB bo prenašal v živo najbolj zanimive tekme iz angleške, nemške, francoske in španske nogometne lige, košarko (evroliga, NLB liga), tekme slovenske rokometne lige, hokej (NHL), tenis (ATP Masters), golf (PGA) ter številne druge atraktivne športe. Program bo oddajal 24 ur na dan, s slovenskimi komentarji in podnapisi.

Začetek oddajanja športnega programa SPORTKLUB so s skupnim nastopom zagotovili slovenski kabelski operaterji, povezani v ZKOS (Združenje kabelskih operaterjev Slovenije). Zaradi narave pridobljenih pravic sta premierni filmski program HBO in program SPORTKLUB na voljo samo v kabelskih omrežjih, tako da jih uporabniki satelitskega sprejemnika in gledalci televizije preko internetnega protokola ne morejo spremljati. (Telemach)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.