Tudi letos uspešna Marinada

Burin Yachting Club je v soboto v Portorožu organiziral že peti navtični dogodek leta – Marinado 2008, v okviru katerega je bila izvedena tudi že peta regata Marinada.

Burin Yachting Club je v soboto, 10. maja v Portorožu organiziral že peti navtični dogodek leta – Marinado 2008, v okviru katerega je bila izvedena tudi že peta regata Marinada za razrede Open in J-24, na katero se je prijavilo kar 114 jadrnic! 

Regata se je opoldne v sončnem vremenu pričela s startom v akvatoriju pred Marino Izola, ob čemer je jadrnice preletelo akrobatsko letalo. Regata se je nadaljevala z navigacijo do Portoroža, na spremljevalni ladji pa so jo ob ribjem pikniku spremljali povabljeni VIP in PRESS gostje. Prva je s časom 55 min 41s skozi cilj zaplula regatna jadrnica Mobitelov Veliki Viharnik, ki jo je krmaril Dušan Puh, med potovalnimi jadrnicami je bila najhitrejša posadka na jadrnici Scorpio RR s krmarjem Iztokom Krumpakom, v razredu J-24 pa je zmagala posadka Velimirja Klariča iz JK Merkur Idrija. Vsem trem krmarjem je prehodne pokale Marinada v podobi rib, ki jih je oblikoval priznani kipar Aleksander Arhar, po svečani razglasitvi rezultatov in podelitvi ostalih pokalov in nagrad ob pogostitvi, na velikem odru Avditorija izročil župan Občine Piran g. Tomaž Gantar. Glavne nagrade, čeka za 1000 EUR, ki jo je podarila SKB banka, se je po žrebu pred celotnim Avditorijem lahko razveselila posadka jadrnice Alma.
 
Sledil je vrhunec letošnje Marinade – veliki koncert legendarnega hrvaškega glasbenika Oliverja Dragojeviæa in Gibonnija v nabito polnem Avditoriju, ki je bil razprodan, z veselim druženjem še pozno v noč!

Slike z letošnje Marinade pa si že lahko ogledate v naši galeriji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.