Trnfest vabi

Mednarodni poletni festival Trnfest je zadnjih nekaj let ena najbolj priljubljenih poletnih kulturno umetniških dogajanj v Ljubljani.

Od prve prireditve leta 1992 pa vse do prihajajoče letošnje, ko bo KUD France Prešeren festival organiziral in izvedel že sedemnajstič, Trnfest vseskozi ponuja kvaliteten, razgiban, žanrsko raznolik program tako z domačo kot mednarodno udeležbo izvajalcev iz različnih področij glasbe, gledališča, plesa, literature, filma, likovne in vizualne umetnosti ter izobraževalnih in ustvarjalnih delavnic.

Trnfest je že zdavnaj prerasel okvir lokalnega alternativnega poletnega druženja na dvorišču KUDa in predstavlja dobrodošel prispevek h kulturno-umetniškemu dogajanju poletne Ljubljane. Osnovno programsko izhodišče festivala je kvaliteten in precej razgiban, rahlo nekonvencionalen program. Večeri so razdeljeni po različnih sklopih, od glasbe, gledališča, video in filmske projekcije, otroškega programa, do razstav in DJ večerov. Trnfest je zagotovo najbolj obiskana KUD-ova prireditev, saj so prireditve brez vstopnine in na prostem. Predvsem pa se odlikuje po kakovosti, pestrosti, poletni lahkotnosti in izvirnosti nastopajočih.

Letos bodo Festival odprli 29. julija na Prešernovem trgu z uličnim spektaklom, Plesom Feniksov.







Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.