Tretji mobilni operater

Tušmobil je objavil da bo svoj komercialni zagon začel 31.oktobra 2007. Obljubljajo tako prednaročniške kot naročniške pakete.
klikni več za celo zgodbo

Vse se je začelo, ko je neki podjetnik registriral tusmobil.net in tusmobil.info v želji da bi zaslužil… 

"Tušmobil bo celovite storitve mobilne telefonije, torej naročniške in prednaročniške pakete, začel tržiti 31. oktobra. ®e prihodnji teden pa bomo na enem od sejmov v Celju začeli promocijsko prodajati naše prednaročniške SIM-kartice," je pojasnil Ivo Kranjčevič, generalni direktorja Tuš Telekoma.

Kar se tiče podjetnika, pa je v želji da bi pobasal vsaj 500 eurov (domena drugače stane cca 20 eur), na kar pri Tušmobilu odgovarjajo, da so že zakupili vse potrebne domene in da jih nakup ne zanima ter da jih ne skrbi četudi bi te strani postale žive. (Mobile.net)

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.