Trampolin park v BTC-ju vabi na nagradni natečaj

Ekipa WOOP! v ljubljanskem BTC-ju gradi enega najmodernejših Trampolin parkov na svetu.

Trampolin park WOOP! ne bo zgolj še en prostor za preživljanje prostega časa, bo mnogo več! V novem, pokritem objektu, na več kot 3.500 m2 površin, bo park nudil varno in edinstveno izkušnjo skakanja oz. breztežnosti, saj se vsi skoki odvijajo na profesionalnih trampolinih, ki so posebej prilagojeni za tovrstne objekte. Vsak obisk pomeni nadgradnjo prejšnjega in s tem preseganje fizičnih in psihičnih mej. Ideja parka sloni na tem, da te premakne iz vsakdanjika, da te spodbuja k napredku, da poskrbiš za aktivno preživljanje prostega časa. Vse to na zabaven in varen način.

Mlade nadobudne oblikovalce vabimo, da nam pomagate ustvariti »promocijski material«, ki bo tako poseben kot je WOOP!. Potrebujemo kape, majice, dežnike, trakce za ključe, nalepke, dežnike, itd. Tudi sami lahko predlagate promocijski material, za katerega menite da bo dovolj privlačen za obiskovalce parka. Svojo ustvarjalnost postavite pred izziv in s kreativnostjo ter domiselnostjo osvojite nagrado!

In ne pozabite, zabava je v zraku!

  1. Tema in predmet natečaja

Naloga sodelujočega v natečaju je oblikovati promocijski material WOOP!. Vsak/-a avtor/-ica lahko na natečaju sodeluje z več predlogi in z najmanj pet različnimi promocijskimi materiali. Zmagovalec natečaja bo postal uradni oblikovalec/-ka otvoritvene kolekcije WOOP!, ter hkrati prejel tudi denarno nagrado in brezplačne karte za vstop v park.

Predmet natečaja je priprava idejne oblikovne zasnove promocijskega materiala in mora biti v skladu z blagovno znamko in logotipom WOOP!.

Podatki za usmeritev pri oblikovanju:

1. Blagovna znamka WOOP!

Z blagovno znamko WOOP! in parkom WOOP! nagovarjamo vse željne druženja, zabave in aktivnega preživljanja prostega časa.

WOOP! te spodbuja in navdušuje, da z vsakim obiskom rasteš ter presegaš svoje fizične in psihične meje.

WOOP! te katapultira iz vsakdanjika in ti nudi edinstveno izkušnjo breztežnosti in svobode.

 

2. Ime WOOP!

Ime WOOP! ponazarja vzklik sreče in navdušenja ter motivacije. Dostikrat ga boš izgovoril/-a kar dvakrat zapored WOOP! WOOP!.

 

3. Logotip

Pri logotipu smo izhajali iz močnih CMYK barv, da še bolj ponazorijo energijo, adrenalin, moč, veselje. Sama postavitev črk izhaja iz otroškega gibanja na trampolinu. Eden od otrok skoči, drugi pade, oba se zabavata in smejita.

 

3. Design WOOP!

Notranji dizajn parka je močno povezan z občutki = barvami. Eksplozija občutkov, ki jih doživljaš ob skakanju je močno povezana z eksplozijo barv. Ob vstopu v park so ti občutki dokaj mirni, bolj ko se približuješ skakalnim površinam, bolj raste vznemirjenje in bolj se barve prepletajo med seboj. Različne barve so povezane z različnimi občutki, npr. adrenalin, strah, veselje, navdušenje, itd. Za dodatno predstavo o designu lahko preveriš tudi kako izgleda CMYK ART.

  1. 2. Format

Predlog naj bo:

-        dostopen v vektorski obliki

-        pripravljen v .jpg ali .pdf formatu

  1. 3. Pogoji in način sodelovanja

Izbrani/-a avtor/-ica dovoljuje organizatorju natečaja uporabo poslanih grafičnih podob za tiskanje in za promocijske namene blagovne znamke WOOP!.

Od izbranega prijavitelja se pričakuje, da bo opravil določene popravke, v kolikor bo komisija ocenila, da so ti potrebni.

Za vse dodatne informacije v zvezi z natečajem oz. logotipom lahko pišete na natecaj@woopljubljana.si.

  1. 4. Rok za oddajo:

Rok za oddajo del je 15. oktober 2017

Kreativne rešitve pošljite na elektronski naslov natecaj@woopljubljana.si.

Med vsemi prispelimi predlogi bo ocenjevalna komisija do 16. 10. 2017 izbrala zmagovalca.

  1. 5. Avtorske pravice

Predloženi izdelek mora biti oblikovan izključno za ta natečaj.

Prijavitelj s predložitvijo prijave prenese na organizatorja pravico do uporabe dizajna pri svojem delovanju. Prenos pravic velja pod pogojem, da je prijaviteljev na natečaju izbran.

 

6. Nagrada:

Zmagovalec bo poleg statusa uradnega oblikovalca otvoritvene kolekcije WOOP! prejel tudi nagrado v višini 500 € in 5 kart za enourni obisk Trampolin parka WOOP! Za morebitne dodatne informacije lahko pišete na e-mail: natecaj@woopljubljana.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.