Trajnostni zeleni vozni parki

Kako lahko slovenski vozni parki prispevajo k zmanjševanju globalnega segrevanja lahko zveste ne seminarju z delavnico.

Urad vlade za komuniciranje, Center Evropa in Alianta vas vljudno vabijo na seminar z delavnico na temo TRAJNOSTNI ZELENI VOZNI PARKI – Kako lahko slovenski vozni parki prispevajo k zmanjševanju globalnega segrevanja – primeri iz Evropske unije, ki bosta potekala v ponedeljek, 24. septembra 2007, od 12. do 17. ure v avditoriju Centra Evropa na Dalmatinovi 4 v Ljubljani.

Seminar in delavnica sta organizirana v okviru projekta SUGRE, ki je eden izmed najobsežnejših, ki jih je v okviru programa Intelligent Energy Europe podprla Evropska unija. Namen projekta je spodbuditi lastnike in upravljavce komercialnih ter javnih voznih parkov k prehodu na alternativna goriva in pogone.  

Seminar z delavnico je namenjen lastnikom oziroma upravljavcem javnih ali komercialnih voznih parkov, odločevalcem, ki so na lokalni ali nacionalni ravni zadolženi za področje prometa ter vsem ostalim zainteresiranim posameznikom in organizacijam. Ker v Sloveniji zeleni vozni parki še niso razširjeni, bodo na delavnici predstavljeni načini, kako preiti na alternativna goriva oziroma pogone, udeleženci pa se bodo seznanili s primeri dobrih praks iz drugih držav EU.

Odgovore bodo dobili tudi tisti, ki jih zanimajo specifična tehnična vprašanja, vezana na samo uvajanje alternativnih goriv.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite na telefonski številki (01) 438 22 70 oz. info@center-evropa.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.