Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Tomorrowworld vročica se bliža!

Navkljub fenomenalnem uspehu, ki ga žanje Tomorrowland festival, so se organizatorji jutrišnje dežele odločili, da bodo svoje party lovke razširili tudi na ameriško celino in tako približali del te dežele ameriški publiki.

Ameriška različica Tomorrowlanda je lani navdušila obiskovalce z vsega sveta in jih navdušila da pričnejo kar tradicionalno obiskovati slikovite Chattahoochee hribe v Atlanti … V septembru 2013 je TomorrowWorld pozdravil več kot 140 000 obiskovalcev z vsega sveta – z več kot 75 držav in Chattahoochee Hills v Atlanti je postalo zbirališče ljubiteljev elektronske glasbene scene.

Prva mednarodna verzija jutrišnje dežele je podrla vse meje pričakovanega in tako navdušila vse obiskovalce tega majhnega a žurerskega mesteca. Tridnevni dogodek (in petdnevno doživetje kampiranja) je navdušilo z inovativnim in neprestavljivim doživetjem ter odlično scensko postavitvijo, animacijo, kampiranjem na najvišji ravni, ekscentričnimi VIP območji in gurmansko hrano.

TomorrowWorld 2013 je bil prvi evropski festival v Ameriki in prvi, ki je postavil minimalno starost na 21 let. TomorrowWorld je vsekakor velik sinonim za večno žuranje pod soncem in nebom, ki vam pričara magično izkušnjo glasbe s povsem drugega vidika in povsem nore dimenzije, zato je festival vsekakor potreben na vaši listi festivalov, ki si jih želite obiskati. Lani je na oder privabil kar tristo izvajalcev, ki so iz svojih setov spravljali dobre vibracije na vse obiskovalce, ki so obiskali ta tridnevni ameriški raj na zemlji.

Organizator je že najavil prvi del nastopajočih, ki bodo navduševali občinstvo – Avicii, David Guetta, glasbeni dvojec Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Nicky Romero, Tiesto in ostali. Navkljub temu, da je Tomorrowland zgolj en, se ameriška verzija trudi zagotavljati kakovosten lineup, ki se zelo približa glasbenemu izboru belgijskega, s še večjim poudarkom na mladih ameriških DJ talentih, ki bodo svoje glasbene čare pokazali na hribih v Atlanti.

Dogodek organizira ID&T, v svetu zelo prepoznaven organizator in promotor dogodkov kot so Tomorrowland, TomorrowWorld in ostali. Ustanovljen je bil na Nizozemskem in je bil leta 2008, 2009, 2010 in 2011 razglašen kot najboljši organizator dogodkov na svetu.

Vabimo vas da, če se vam je Tomorrowland vstopnica izmuznila, obiščete Chattahoochee hribe v Atlanti in si ustvarite svojo glasbeno pravljico septembra.