The Shapeshifters

The Shapeshifters vas 19. marca vabita na prvi Nocturnal Gatheringa v Ambasadi Gavioli, na katerem bodo ob njiju nastpili ¹e Harry Choo Choo Romero, Sandy Rivera, Danism, Roy McLaren, Pookie in Mike Vale.

Kakšen je osnovni koncept zabav Nocturnal, s katerimi sta v obliki posebnih aren in veèerov prisotna v nekaterih najboljših klubih in festivalih na svetu?
To je nadaljevanje zgodbe, ki jo ¾e leta gradiva kot glasbenika in lastnika zalo¾be Nocturnal Groove, in dobiva vse veèji zagon, saj še nikoli nismo organizirali toliko zabav Nocturnal kot jih bomo letos. Seveda je ¾e od vsega zaèetka v tej zgodbi poudarek predvsem na nastopih glasbenikov in producentov z najine zalo¾be in drugih vodilnih mojstrov hišnih ritmov ter njihovem dru¾enju z obèinstvom, ki nas podpira in navdihuje s svojo pozitivno energijo.

Je pa tokrat prviè, da zabavo iz serije Nocturnal gostita v Sloveniji, natanèneje v Ambasadi Gavioli.
V širši regiji sva se s tem konceptom ¾e predstavila na glavnem odru beograjskega Beer Festa ter tamkajšnjem klubu Tube in obe zabavi sta bili nori! Bo pa to res prvi Nocturnal ¾ur ob Jadranskem morju, verjameva pa da bo prvi izmed mnogih, saj bomo ¾e poleti zgodbo nadaljevali v poreškem Byblosu. Projekt še razvijamo, najin naèrt pa je še precej bolj poveèati prisotnost te zgodbe na svetovnih glasbenih odrih, saj z njimi vnašava novo sve¾ino in zanimanje za glasbo skupine Shapeshifters, ki jo deliva z dosedanjimi ljubitelji najine glasbe, upava pa, da bova s tem projektom pridobila še veè novih.

Kako sta sestavila program za Nocturnal Gathering v Ambasadi? Verjetno sta k sodelovanju povabila predvsem glasbenike, s katerimi delita podobno glasbeno vizijo  in pogled na klubsko kulturo?

Vsi glasbeniki, ki nastopajo na zabavah Nocturnal, so v preteklosti izdajali svojo glasbo ali remikse na zalo¾bi Nocturnal Groove ali pa so to najini kolegi, s katerimi nas dru¾i podoben pogled na house glasbo. Tukaj nisva v ospredju le midva, iskreno rada predstavljava sve¾e talente, in ravno zalo¾ba in zabave Nocturnal so nama pri tem v veliko pomoè. Svet je velik, vendar ne razmišljamo vsi enako, a pogosto sreèaš ljudi, ki razmišljajo podobno kot ti in ko se zbere na kupu dovolj velika dru¾ba somišljenikov, nastane okoli tega dobra atmosfera.

Kaj sicer pripravljata za prihajajoèo pomlad in poletje? Menda spet sodelujeta s Frankiejem Knucklesom, zagotovo pa imata v rokavu še kakšnega aduta.
Ja, res je, spet sva v navezi s Frankiejem, ampak tokrat smo se tega lotili še tesneje, pod okriljem najine zalo¾be, saj bo pri naju izdal naslednjih nekaj skladb. Prva med njimi bo "I’ll take you there", v kateri se mu bo ponovno pridru¾il Jamie Prnicipal. Ta plošèa je res zelo posebna in prav te dni se ukvarjava z remiksanjem te skladbo. Sicer pa sva ravno konèala miks za novo skladbo Cee Lo Greena, v kratkem pa bova predstavila tudi najino novo skladbo "Waiting for you", pri kateri sva zdru¾ila moèi z nizozemskim pevcem Shermanologyjem. V igri je še nekaj drugih projektov, a o njih bomo poklepetali v kakšnem prihodnjem intervjuju.

Kaj si torej lahko obetamo od Nocturnal Gatheringa v glasbenem smislu?
Obilje izbranih hišnih ritmov do zgodnjega jutra!!! Vedno skrbno razmisliva o tem, kako se bodo v enem veèeru èim bolje prepletli razlièni glasbeni slogi nastopajoèih did¾ejev in preprièana sva, da nam je za zabavo v Ambasadi uspelo pripraviti res odlièno zvoèno mešanico. Vsi nastopajoèi so prekaljeni mojstri in èe ne bi nastopala, bi se potrudila najti èas, da bi se udele¾ila te zabave kot navadna obiskovalca.

Imata še kakšno posebno sporoèilo za svoje slovenske navijaèe?
A thumping bass, in a happy place, with a smiling face, for a loving race! (prevod ni potreben)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.