Telečji zrezki z gorčično omako

Hitro gotova in okusna jed

Za 4 ljudi potrebujemo:
4 telečje zrezke
gorčico
1 veliko kislo smetano
sol
poper

Priprava:
V posodi popečemo zrezke ravno toliko, da spustijo sok nato jih prestavimo v globok pekač ali posodo, ki jo lahko damo v pečico. V posodo v kateri so se popekli zrezki vmešamo kislo smetano in par žlic gorčice ( po okusu, jaz je dodam zelo veliko), dodamo še sol in poper ter počakamo da zavre.
Medtem smo zrezke preložili v globok pekač, ko omaka zavre jo polijemo prek zrezkov da jih popolnoma prekrije in vse skupaj postavimo za 20 minut v pečico, da se zapeče skorjica iz omake.
Postrežemo s širokimi rezanci.

Gostujoče pero:
BredaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.