Telečji zrezki z gorčično omako

Hitro gotova in okusna jed

Za 4 ljudi potrebujemo:
4 telečje zrezke
gorčico
1 veliko kislo smetano
sol
poper

Priprava:
V posodi popečemo zrezke ravno toliko, da spustijo sok nato jih prestavimo v globok pekač ali posodo, ki jo lahko damo v pečico. V posodo v kateri so se popekli zrezki vmešamo kislo smetano in par žlic gorčice ( po okusu, jaz je dodam zelo veliko), dodamo še sol in poper ter počakamo da zavre.
Medtem smo zrezke preložili v globok pekač, ko omaka zavre jo polijemo prek zrezkov da jih popolnoma prekrije in vse skupaj postavimo za 20 minut v pečico, da se zapeče skorjica iz omake.
Postrežemo s širokimi rezanci.

Gostujoče pero:
BredaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.