Tekmovanje v raftih študentov Uni-MB

Študentski svet Univerze v Mariboru 28. junija 2013 ob 13. uri prireja »Tekmovanje v raftih študentov fakultet Univerze v Mariboru« na Dravi na Lentu.

Študentje in študentke se boste lahko med seboj pomerili na progi, ki bo potekala od pomola pod Pristanom, cilj pa bo pri privezu Dravske vile. Ekipe so lahko mešane, z največ 8 člani. Dogodek je uvrščen tudi v uradni program Festivala Lenta. Podelitev nagrad in diplom bo v KMŠ-ju ob 21.30, kjer se bo nato odvijal tudi after party!

Prijave za ekipe

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na nepozabnem športno-zabavnem dogodku!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.