Tekmovanje v raftih študentov Uni-MB

Študentski svet Univerze v Mariboru 28. junija 2013 ob 13. uri prireja »Tekmovanje v raftih študentov fakultet Univerze v Mariboru« na Dravi na Lentu.

Študentje in študentke se boste lahko med seboj pomerili na progi, ki bo potekala od pomola pod Pristanom, cilj pa bo pri privezu Dravske vile. Ekipe so lahko mešane, z največ 8 člani. Dogodek je uvrščen tudi v uradni program Festivala Lenta. Podelitev nagrad in diplom bo v KMŠ-ju ob 21.30, kjer se bo nato odvijal tudi after party!

Prijave za ekipe

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na nepozabnem športno-zabavnem dogodku!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.