TEDxFDV – začutite utrip družbe!

Prepoznavni TEDx dogodki so vse bolj prisotni tudi na slovenskih tleh – odvilo se jih je že več kot 10 v različnih krajih (Ljubljana, Maribor, Bled), slovijo pa po svoji izjemni vsebini ter številčni obiskanosti. Tokrat boste imeli študenti priložnost, da prvič v slovenskem akademskem okolju doživite TEDx dogodek, in sicer TEDxFDV!

V veliki dvorani Fakultete za družbene vede bodo 22. maja od 18. do 20. ure utrip družbe začutili študenti in ostali ljubitelji TEDx dogodkov. Ideje, vredne širjenja, bodo delili Mojca Markizeti, ki bo izpostavila pomembnost aktivnega državljanstva, Viljem Gogala bo spregovoril o svojem 10-letnem umiku iz družbe in spoznanjih ob tem romanju, Sašo Jovanovič bo predstavil idejo o prostorih intenzivne komunikacije, Marko Grobelnik nas bo seznanil kako prepeljati informacije čez meje jezika, Simona Lampe pa bo razkrila nenavadno karierno odločitev za preobrazbo iz bančnice v modno oblikovalko. Navduševala bosta tudi dva študenta – Luka Stanovnik, kreativni režiser ter snemalec, ki ne pozna meja, in zmagovalec študentskega natečaja Črt Podlogar, ki bo delil idejo o boljši družbi.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest prijava obvezna. Vstopnic za TEDx dogodke skoraj vedno v hipu zmanjka, zato bodite 13. maja ob 20.00 v nizkem startu za prijavo.

Več informacij najdete na www.tedxfdv.com, Facebook strani TEDxFDV in Twitterju.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.