TEDxFDV – začutite utrip družbe!

Prepoznavni TEDx dogodki so vse bolj prisotni tudi na slovenskih tleh – odvilo se jih je že več kot 10 v različnih krajih (Ljubljana, Maribor, Bled), slovijo pa po svoji izjemni vsebini ter številčni obiskanosti. Tokrat boste imeli študenti priložnost, da prvič v slovenskem akademskem okolju doživite TEDx dogodek, in sicer TEDxFDV!

V veliki dvorani Fakultete za družbene vede bodo 22. maja od 18. do 20. ure utrip družbe začutili študenti in ostali ljubitelji TEDx dogodkov. Ideje, vredne širjenja, bodo delili Mojca Markizeti, ki bo izpostavila pomembnost aktivnega državljanstva, Viljem Gogala bo spregovoril o svojem 10-letnem umiku iz družbe in spoznanjih ob tem romanju, Sašo Jovanovič bo predstavil idejo o prostorih intenzivne komunikacije, Marko Grobelnik nas bo seznanil kako prepeljati informacije čez meje jezika, Simona Lampe pa bo razkrila nenavadno karierno odločitev za preobrazbo iz bančnice v modno oblikovalko. Navduševala bosta tudi dva študenta – Luka Stanovnik, kreativni režiser ter snemalec, ki ne pozna meja, in zmagovalec študentskega natečaja Črt Podlogar, ki bo delil idejo o boljši družbi.

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je zaradi omejenega števila mest prijava obvezna. Vstopnic za TEDx dogodke skoraj vedno v hipu zmanjka, zato bodite 13. maja ob 20.00 v nizkem startu za prijavo.

Več informacij najdete na www.tedxfdv.com, Facebook strani TEDxFDV in Twitterju.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.