TEDxCelje ponovno navdušil celjsko občinstvo

TEDxCelje, neodvisno organiziran TED dogodek, je ponovno navdušil 500-glavo množico – željno novih idej, dobrih zgodb in navdihujočih misli. Dvorana v Celjskem domu je “pokala po šivih”, saj je vreme onemogočilo spektakularen, prvi slovenski TEDx pod zvezdami.

TED je okrajšava za Technology, Entertainment in Design. Ekipa TEDxCelje pa je tej okrajšavi dodala novo dimenzijo – Trends, Entertainment, Drain Brain. Nastopilo je 9 govorcev: Andraž Tori, Alenka Stanič, Matevž Petek, Mojca Tavčar, Alja Isaković, Eva Perčič, Matej Špehar in Sašo Hribar. Celjske odrske deske pa so zamikale tudi tujega govorca Avstralca Nathaniela Ware-a, ki je predstavil drugačen pogled na delo dobrodelnih organizacij. Od vseh skrbno izbranih govorcev pa je celjsko občinstvo najbolj navdušil domačin – Matevž Petek.

Poleg idej, vrednih širjenja, sta se na odru odvili tudi dve glasbeno-plesni točki, ki sta celjsko občinstvo povzdignili na noge, strastna plesalca tanga in odličen saksofonist Vasko Atanasovski.

Celje je ponovno dokazalo, da lahko gosti izobraževalno-kulturne dogodke mednarodnih razsežnosti. Glede na odzive s strani celjskega občinstva lahko pričakujemo, da bo organizacijska ekipa TEDxCelje ideje vredne širjenja organizirala tudi v prihodnosti.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.