Tečaji Adobe programov

Študentje NTF organizirajo hitre tečaje Adobe programov (Photoshop, Illustrator), pri katerih se boste lahko naučili tako osnov kot tudi bolj zapletenih trikov uporabe programov.

Tečaji se bodo izvajali 20. in 22. maja 2014, v prostorih ŠKUC-a, na Starem trgu 21, v Ljubljani. Pogoj udeležitve na tečaju je prijava (tecaji.tap@gmail.com) ter lastni prenosnik s programi (v primeru težav pri inštaliranju programov, nas lahko kontaktirate na prej navedeni mail).

V torek, 20. 5. 2014, med 18. 00 in 20. 00 bo potekal osnovni tečaj Photoshop-a. Cena tečaja znaša 15 €. Tečaj bo zajemal dve vaji, preko katerih boste spoznali vsa orodja. Pri prvi vaji bomo izdelali rojstnodnevno voščilnico, pri kateri bomo zajemali površino z orodjem Magic Wand, risali s Pen tool-om, barvali s čopiči, nastavljali kontraste ter barvno ravnovesje, prelive, dodajali vzorce.. Naučili se boste tudi dela s sloji, ki so pri Photoshopu izjemno uporaben del.

Pri drugi vaji pa se bomo lotili retuširanja fotografije, in sicer s pomočjo uporabe orodij Healing brush ter Patch tool. Označevali bomo s pomočjo mask, zameglejevali z uporabo Gaussian blur ter Smart blur in uporabili Photo filtre.

V četrtek, 22. 5. 2014, med 18.00 in 20.00 bo potekal osnovni tečaj Illustrator-ja. Cena tečaja znaša 15 €. Skozi vajo bomo spoznali vsa orodja, ki jih Illustrator ponuja. Uporabili bomo Pen tool, funkcijo zaklepanja elementov, izdelali bomo vzorec, uporabljali plasti, transformirali in mešali elemente, izdelali čopič, uporabili orodje za pisanje in nadzor teksta ter še mnogo več.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.