Ta vikend poskrbite zase

Vikend je ravno pravšnji čas, da svoje telo spočijete na pravi način. Obiščite tempelj harmonije telesa in duha, kjer vas čakajo različne masaže in nege. (Oglasno sporočilo)

Vikend je ravno pravšnji čas, da svoje telo spočijete na pravi način. Obiščite tempelj harmonije telesa in duha, kjer vas čakajo različne masaže in nege. (Oglasno sporočilo)

Vabljeni ste v Sense Wellness Club, tempelj harmonije telesa in duha. Kraj, kjer se čas ustavi. Kraj, kjer pozabite na vse ostalo. V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom vam ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta – od Tajske do Havajev (tradicionalne tajske masaže, tajske masaže z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči, z mangovim maslom in kokosovim oljem, masažni koktelji, stone terapija, prenatal masaža, masaža čokoladne sanje).

Posebej radi izpostavijo tajske masaže oz. Nuad Thai masaže. Sense masaža z aromatičnimi olji je kombinacija tradicionalne tajske masaže in masaže z aromatičnimi olji z dodanim osvežilnim in proti-bolečinskim tretmajem hrbta.; Tajska masaža z mangovim maslom pa je sproščujoča masaža celega telesa z naravnim mangovim maslom, ki ga pridobivajo iz jedra peške manga in je eno najbolj mastnih naravnih masel. Po uporabi je koža mehka, voljna in negovana, telo pa sproščeno. Tajska masaža s kokosovim oljem vam poleg sproščujočega učinka masaže nudi tudi negovalni učinek, saj je kokosovo olje eno najbolj kvalitetnih olj, ki kožo ne samo neguje, ampak tudi upočasnuje znake staranja na koži. Tradicionalna tajska masaža deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Tajsko masažo s toplimi zelišči (možno tudi z anticelulitnimi zelišči) izvajamo s toplimi snopiči tajskih zelišč, ki dobrodejno delujejo na naše telo. Ta masaža ustvarja ravnotežje duha in telesa, prijetno vpliva na kožo, jo krepi in ji daje prožnost.

Sense Wellness Club

Poleg tega vam nudijo nege obraza in telesa z vrhunskimi kozmetičnimi programi francoskih kozmetičnih hiš Carita in Decléor, ki jih prilagodijo potrebam in željam posameznika. Nega obraza Carita omogoča premagovanje procesov staranja vaše kože in tako pomaga ohranjati njeno brezčasno lepoto. Carita nega vam zagotavlja izjemno in luksuzno obravnavanje s pomočjo vrhunskih lepotnih izdelkov za obraz, telo in lase.

Svež, mladosten videz in lepo oblikovano telo lahko dosežete tudi z moderno in učinkovito Elos™ tehnologijo, ki predstavlja inovativno kombinacijo optične in električne energije in tako omogoča vrhunsko lasersko pomlajevanje obraza in trajno odstranjevanje dlačic in s sistemom VelaSmooth tudi prvo rešitev pri odpravi celulita, najbolj drzne in moderne ženske pa morajo sebi (in s tem tudi svojim partnerjem) privoščiti tudi depilacijo bikini brazil, ki jo v Sense Wellness Clubu izvajamo s posebnim Perron Rigot voskom brez trakov posebej primernim za depilacijo občutljivih predelov.

V Sensu so vam na voljo še turška, finska in bio savna, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plaza in vip rezidenca, kjer izvajamo posebne tretmaje za pare, ki želijo še več ekskluzivnosti in še več intimnosti.

Obiščite Sense Wellness Club na Dunajski cesti 154 v Ljubljani, saj študentom ponujajo 10% popust za vse storitve, ki jih izvajajo v Sense Wellness Clubu.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.