Svetovni dan boja proti aidsu

Tema letošnje svetovne kampanje proti aidsu ob svetovnem dnevu boja proti tej bolezni, ki ga po svetu obeležujejo vsako leto 1. decembra, je ‘odgovornost’.

Tema letošnje svetovne kampanje proti aidsu ob svetovnem dnevu boja proti tej bolezni, ki ga po svetu obeležujejo vsako leto 1. decembra, je “odgovornost”. Pri tem pa lokalne in nacionalne kampanje spodbujajo k razvijanju dejavnosti v kontekstu skupne teme in gesla, ki se glasi Zaustavimo aids, držimo obljubo, kar bo geslo tudi svetovne kampanje proti aidsu do leta 2010. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.