Svetovni dan boja proti aidsu

Tema letošnje svetovne kampanje proti aidsu ob svetovnem dnevu boja proti tej bolezni, ki ga po svetu obeležujejo vsako leto 1. decembra, je ‘odgovornost’.

Tema letošnje svetovne kampanje proti aidsu ob svetovnem dnevu boja proti tej bolezni, ki ga po svetu obeležujejo vsako leto 1. decembra, je “odgovornost”. Pri tem pa lokalne in nacionalne kampanje spodbujajo k razvijanju dejavnosti v kontekstu skupne teme in gesla, ki se glasi Zaustavimo aids, držimo obljubo, kar bo geslo tudi svetovne kampanje proti aidsu do leta 2010. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.