“Svetost življenja”

…o dvojni morali domnevnih zaščitnikov življenja zarodkov…

Zakaj se zdi, da je dežurnim moralistom, promotorjem in najgorečnejšim prikimovalcem popularne maksime o "svetosti življenja", kot njihovem "najtrdnejšem argumentu" v ideološkem, kulturnem, religioznem in domnevno "moralnem" boju zoper žensko pravico do splava, prav malo mar za življenje?
Zakaj se zdi, da v njihovem boju za pravice "nič hudega slutečih zarodkov", za njih "otrok", trpijo edinole "živeči" ljudje, predvsem ženske?
In zakaj se večina teh "dobrih Samaritanov", "častilcev in zaščitnikov", prej kot ne šele nastajajočega življenja, nenavadno goreče zavzema za fatalno nasilje nad še/že živečimi, smrtno kazen in družbeno alienacijo domnevnih "grešnikov zoper biblično izročilo" ?
Pomenijo "zmerni kristjani", ki nasprotno svojim "fanatičnim, talibanskim bratom", verjamejo v "pravico do svobodne izbire", drugo, zmernejšo frakcijo v isti organizaciji, ki je dokaz, pokazatelj in častilec dejstva o višji izobraženosti, kot temeljni komponenti, ki jih ločuje od zgoraj omenjenih in jih dela za takšne, "zmernejše", ali gre zgolj za ljudi, ki so zavoljo svoje višje izobrazbe dojeli pomen prilagajanja modernim moralnim in etičnim pravilom, vrednotam, ki so se razvila ločeno od evangelija in cerkve, kot institucije ?Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.