Svetohlinci

 Cerkev, ki se ima in jo mnogi kot takšno tudi dojemajo, za "moralno avtoriteto", ljudem odreka, oz., sodobnejšim, "neinkvizicijskim" časom primerno, "odsvetuje" kontracepcijo in demonizira kondome ; prav kmalu po slehernem spočetju, se zapiči, fokusira in polaga vso skrb tega sveta, veliko večjo, kot za katerekoli že/še živeče ljudi, v prenatalno tvorbo, ki je posledica neuporabe kontracepcije – odkod tem svetohlincem in hipokritom najhujše vrste pravica in pogum, predrznost, da nam po tisočletjih razvrata, krvavih rok in temnega srca, še kar naprej pridigajo o "morali" ?Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.