Svet Vlade RS za študentska vprašanja

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) je že na 4. seji Sveta Vlade RS za študentska vprašanja (Sveta), dne 28. oktobra 2009, izrazila svoje nezadovoljstvo nad nedelovanjem in nesklicevanjem večine delovnih skupin Sveta, ki bi morale delovati operativno in iskati rešitve na področju študentskih vprašanj.

Ugotovitev o zastalem delovanju delovnih skupin Sveta je priznal tudi predsednik Sveta, Gregor Golobič, ki je predlagal sprejetje sklepa, da se morajo delovne skupine med sejami Sveta redno sestajati ter urejati odprte probleme.
Prav tako so se na seji dogovorili, da se bodo delovne skupine, kjer so odprte nujne teme, sklicale v roku 14 dni. Ker pravkar mineva določeni rok, v tem času pa ni bila sklicana nobena delovna skupina, pozivajo vsa pristojna ministrstva, pod okriljem katerih delujejo posamezne skupine, da nemudoma skličejo seje delovnih skupin, ki se morajo sestati najkasneje v roku petih delovnih dni.
Na ŠOS so znova presenečeni nad neodzivnostjo delovnih skupin in neizpolnjevanjem sprejetih dogovorov. Zahtevajo, da Vlada najde čas za študente in nemudoma prične z reševanjem nujnih odprtih vprašanj, povezanih s študijem in študentskim življenjem v Sloveniji. Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.