Subvencionirane storitve za mlade podjetnike

Zavod mladi podjetnik v sodelovanju z mnogimi partnerji, ki skrbijo za razvoj podjetništva v Sloveniji, predstavlja MP subvencionirane podjetniške storitve.

Gre za zelo ugodne pakete različnih storitev, ki jih odlikuje visoka kakovost za ceno, ki je primerna za mlade podjetnike.

Zaenkrat smo izoblikovali tri pakete storitev, ki jih potrebuje vsak podjetnik:

  • MP računovodstvo
  • MP grafični paket za začetnike
  • MP spletne strani

 

MP računovodstvo je zelo ugodna kombinacija klasičnega računovodstva združena s prednostmi spletnega računovodskega programa miniMAX. Cena MP računovodstva se prične pri 75 evrov + DDV na mesec, vanjo pa so vključene tako letne bilance ter licenca za uporabo programa za vodenje malega podjetja miniMAX. Za privlačno ceno se zahvaljujemo SAOP ter 9 računovodskim servisom po vsej Sloveniji.

MP grafični paket za podjetnike začetnike smo sestavili v sodelovanju s tiskarno Smatros. Pri Smatrosu so nas presenetili ter ponudili res odlično ceno za paket v katerem je za 190 evrov + DDV vključena grafična priprava tekstovnega logotipa z osnovnimi grafičnimi elementi, 200 vizitk, 200 dopisnih listov ter 200 nalepk. V naslednjem paketu pa je vključen tudi žig, s tem pa dobite vse, kar potrebuje podjetnik na začetku poslovanja. Takšne ponudbe ne boste našli nikjer drugje! Za primerjavo, ko smo ustanavljali naš Zavod, smo samo za izdelavo žiga zapravili prek 300 evrov, za vse vizitke pa še enkrat toliko…MP spletne strani so namenjene podjetnikom za njihovo osnovno predstavitev podjetja širši javnosti na spletu. Narejene so na odprtokodnem sistemu WordPress, ki je izjemno prilagodljiv. Poleg same spletne strani, osnovna je na voljo od 290 evrov + DDV, podjetnik prejme tudi kar nekaj daril, od oglaševanja do brezplačnega gostovanja.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.