Subvencija za samozaposlitev

Imaš poslovno idejo in razmišljaš o odprtju s.p.?

Pri tem ti lahko pomaga subvencija ob samozaposlitvi!

Zavod za zaposlovanje namreč v okviru vzpodbujanja podjetništva ponuja 4500 evrov subvencije ob odprtju s.p.. Ob tem morajo biti seveda izpolnjeni določeni pogoji:

  • najprej se je potrebno prijaviti na Zavod za zaposlovanje,  
  • nato je potrebno opraviti izobraževanje omenjene organizacije,
  • zadnji pogoj pa je, da imamo potem s.p. odprt vsaj dve leti.

Na našem portalu smo na to temo objavili dva članka, kjer si lahko preberete več o tem, kako pridobiti subvencijo za samozaposlitev. Prvi ima naslov Kako do subvencije za samozaposlitev, v njem so predstavljene osnove in pogoji. Drugi pa ima naslov Subvencija za samozaposlitev. Tu gre za natančen opis s strani osebe, ki je že pridobila omenjeno subvencijo.
4500 evrov sicer ni veliko denarja v poslovnem svetu, je pa lepa vzpodbuda pri težkem vstopu v svet podjetništva!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.