Študij v tujini

V Društvu VTIS (V tujini izobraženi Slovenci) v februarju in marcu ponovno pripravljajo kar nekaj dogodkov, ki vam lahko pomagajo na poti do študija v tujini.

V ponedeljek, 27. februarja poteka dogodek VTIS ROADSHOW – Velika Britanija, na katerem boste iz prve roke od članic in članov društva izvedeli vse o študiju v Veliki Britaniji. Prijavite se lahko na: https://www.eventbrite.com/e/536740383937.

V torek, 28. februarja poteka dogodek VTIS ROADSHOW – Avstrija, Nemčija, Švica na katerem boste iz prve roke od članic in članov društva izvedeli vse o študiju v Avstriji, Nemčiji ter Švici. Prijavite se na: https://www.eventbrite.com/e/536799019317.

V sredo, 1. marca bo potekal dogodek VTIS ROADSHOW – Nizozemska, kjer boste iz prve roke izvedeli vse o študiju na Nizozemskem. Prijavite se lahko na: https://www.eventbrite.com/e/536806922957.

V četrtek, 2. marca pa bo potekal dogodek VTIS ROADSHOW DELAVNICA: Priprava akcijskega načrta za študij v tujini.
Število mest na delavnici je omejeno (20), zato pohitite s prijavo na: https://www.eventbrite.com/e/537245123627.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.