Študij na Fakulteti za uporabne družbene študije (FUDŠ)

6.9.2013 se bo FUDŠ predstavila na informativnih dnevih, 4. in 9.9 pa bo potekala še predstavitev psihoterapevtskih pristopov Novi gorici in Ljubljani.

petek, 6. septembra se bodo ob 17. uri na treh lokacijah odvijala predstavitev študijskih programov na FUDŠ:

-v Novi Gorici (na Gregorčičevi ulici 19),

-Novem mestu (v prostorih Univerzitetnega in raziskovalnega središča na Novem trgu 5) in v

-Ljubljani (v Študijskem centru FUDŠ na Leskoškovi 9d, v pritličju, vhod na hrbtni strani zgradbe).

Na informativnem dnevu boste izvedeli kakšne so značilnosti študija na FUDŠ, ob tej priložnosti bomo tudi odgovorili na vsa vaša vprašanja v zvezi s študijem.

Predstavitev psihoterapevtskih pristopov na FUDŠ

V študijskem letu 2013/14 ponujamo 3 psihoterapevtske pristope, ki jih bomo obširneje predstavili:

- v NOVI GORICI na Gregorčičevi ulici 19: 4.9.2013 ob 17.00 (kognitivno-vedenjska terapija, realitetna terapija) in ob 18.30 (logoterapija)

- v LJUBLJANI na Leskoškovi 9/d: 9.9.2013 ob 18.30 (kognitivno-vedenjska terapija in logoterapija) in ob 20.00 (realitetna terapija)

Izvajali se bodo pristopi, za katere se bo odločilo zadostno število študentov.

Prednosti študija na Fakulteti za uporabne družbene študije (FUDŠ)?

Strateško planiranje, komunikacijski treningi,  projektno upravljanje, upravljanje sprememb, tehnike lobiranja in pogajanj, menedžerske igre in še veliko predmetov, ki so v svojem bistvu zasnovani, da zadostijo potrebam na trgu, njihova dodana vrednost pa je UPORABNOST.

Vas zanimajo le posamezni predmeti in ne celoten študij?

»Vpis kot občan« je opcija, ki vam omogoča pridobiti IZBRANE specifične kompetence in nadgraditi znanja, ki so na trgu dela zahtevana.

7 študijskih programov, 2 BREZPLAČNA

Študijska programa UPORABNE DRUŽBENE ŠTUDIJE (univerzitetni študijski program) in MEDKULTURNI MENEDŽMENT (magistrski program) sta koncesionirana s strani države, kar pomeni, da sta ZA ŠTUDENTE IN ZAPOSLENE BREZPLAČNA (lastni vložek predstavljajo le stroški vpisa, 25€).

Študij na prvi bolonjski stopnji (visokošolski strokovni program z obvezno prakso), z nadaljevanjem na drugi bolonjski stopnji omogočata programa SOCIALNI MENEDŽMENT (katerega temelj predstavljajo: neprofitnost, etičnost in socialno podjetništvo) in študij PSIHOTERAPIJE v okviru programa PSIHOSOCIALNA POMOČ (izbirate med smermi: Logoterapija, Realitetna terapija in Kognitivno-vedenjska terapija).

FUDŠ študij

Po diplomi (predbolonjski) NEPOSREDNO na doktorski študij

V okviru doktorskega programa SOCIOLOGIJE izbirate med politično sociologijo, ekonomsko sociologijo, sociologijo kulture.

Ne glede na naravo dela je temelj družboslovja obvladovanje odnosov!

Izkoristite prednosti privatne fakultete!

Individualiziran pristop, majhne skupine

Usmerjenost k študentom

Vrhunski kader

Poudarjanje inovativnosti, kreativnosti

Spodbujanje podjetništva, proaktivno iskanje in ustvarjanje novih priložnosti

3 Lokacije

Fakulteta za uporabne družbene študije s sedežem v NOVI GORICI, izvaja predavanja tudi na dislociranih enotah v LJUBLJANI in NOVEM MESTU.

Vabljeni!

Obiščite nas tudi na www.fuds.si.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.