Študij – presečišče med teorijo in prakso?

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) organizira nacionalno konferenco z naslovom Študij – presečišče med teorijo in prakso?, ki bo potekala v Kongresnem centru hotela Sotelia v Podčetrtku, v petek, 25. in soboto, 26. novembra 2011.

Letošnja konferenca je tradicionalna konferenca s področja visokega šolstva, ki jo organizira Študentska organizacija Slovenije. Študij – presečišče med teorijo in prakso? je naslov konference, ki je posvečena povezovanju visokega šolstva s širšim (gospodarskim) okoljem oz. ključnimi deležniki, in sicer tako pri pripravi kot tudi izvedbi študijskih programov, z namenom doseganja večje zaposljivosti diplomantov različnih področij.

Konferenca bo predstavljala prostor za medsebojno spoznavanje različnih visokošolskih deležnikov ter potreb in želja, ki jih imajo v odnosu do visokošolskega izobraževanja. Skozi vsebino konference bodo udeleženci skušali identificirati osrednje probleme zaposljivosti slovenskih visokošolskih diplomantov in ponuditi »rešitve« za vse vpletene, glede na posamezne elemente – sestavine študijskih programov.

Uradna otvoritev konference bo potekala v petek, 25. novembra 2011 ob 10. uri s pozdravnima govoroma Mitje Urbanca, namestnika predsednice ŠOS in dr. Stojana Sorčana, predstavnika Ministrstva za visoko šolstvo znanost in tehnologijo.

Zaključna okrogla miza s povzetki konference in priporočili pa bo v soboto, 26. novembra 2011 ob 13.30 uri.

Vabljeni!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.