Študentsko delo med počitnicami

Dragi član in bodoči član! POČITNICE so že tu in s tem užitek in počitek, morda pa tudi priložnost za delo, zaslužek in delovno izkušnjo.

Ob tem bi te radi obvestili, da s 1. 7. 2017 bruto urna postavka za občasna in začasna dela ne sme biti nižja kot 4,61 eur –> ULRS ŠT. 27/2017

O.K., sedaj pa se prijavi v aktivno bazo iskalcev dela, da boš o vsem brezplačno obveščen. Če si za delo že dogovorjen, si naroči NAPOTNICO. Lahko si tudi podaljšaš status, če si še nisi –> potrdilo o šolanju za šolsko leto 2016/17 ali potrjeno študentsko/dijaško izkaznico za šolsko leto 2016/17. Dokazilo o statusu lahko osebno oddaš v eni izmed naših poslovalnic ali pošlješ po elektronski pošti.

Znaš izračunat iz bruto urne postavke v neto? Da boš ločil koliko pade na tvoj račun, pa še namig za izračun -> UPORABI KOLIČNIK:

- če delaš za 6,00 € bruto (ZNESEK NA NAPOTNICI) : 1,1834 = 5,07 € neto NA TVOJEM RAČUNU

Seveda znaš!


Prednosti KLIKSERVISA, spletne poslovalnice ŠS Maribor:

Če še nisi, se takoj vpiši v elektronsko poslovalnico Klikservis, kjer lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu, s klikom pridobiš sledeče podatke:

  • podrobnosti o izbranem prostem delu (naziv podjetja, kontaktni podatki, lokacija dela…),
  • izpis zaslužkov,
  • naročiš napotnico na daljavo,
  • izpišeš izkušnje zadnjih 10-ih let,
  • pridobiš podatke o dohodnini,
  • spoznavaš in izkoristiš različne ugodnosti.

DO NAS TE LOČI LE EN KLIK!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.