Študentsko delo med počitnicami

Dragi član in bodoči član! POČITNICE so že tu in s tem užitek in počitek, morda pa tudi priložnost za delo, zaslužek in delovno izkušnjo.

Ob tem bi te radi obvestili, da s 1. 7. 2017 bruto urna postavka za občasna in začasna dela ne sme biti nižja kot 4,61 eur –> ULRS ŠT. 27/2017

O.K., sedaj pa se prijavi v aktivno bazo iskalcev dela, da boš o vsem brezplačno obveščen. Če si za delo že dogovorjen, si naroči NAPOTNICO. Lahko si tudi podaljšaš status, če si še nisi –> potrdilo o šolanju za šolsko leto 2016/17 ali potrjeno študentsko/dijaško izkaznico za šolsko leto 2016/17. Dokazilo o statusu lahko osebno oddaš v eni izmed naših poslovalnic ali pošlješ po elektronski pošti.

Znaš izračunat iz bruto urne postavke v neto? Da boš ločil koliko pade na tvoj račun, pa še namig za izračun -> UPORABI KOLIČNIK:

- če delaš za 6,00 € bruto (ZNESEK NA NAPOTNICI) : 1,1834 = 5,07 € neto NA TVOJEM RAČUNU

Seveda znaš!


Prednosti KLIKSERVISA, spletne poslovalnice ŠS Maribor:

Če še nisi, se takoj vpiši v elektronsko poslovalnico Klikservis, kjer lahko 24 ur na dan, 7 dni v tednu, s klikom pridobiš sledeče podatke:

  • podrobnosti o izbranem prostem delu (naziv podjetja, kontaktni podatki, lokacija dela…),
  • izpis zaslužkov,
  • naročiš napotnico na daljavo,
  • izpišeš izkušnje zadnjih 10-ih let,
  • pridobiš podatke o dohodnini,
  • spoznavaš in izkoristiš različne ugodnosti.

DO NAS TE LOČI LE EN KLIK!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.