Študentski krvodajalski teden

V tednu od 12. 10. do 18. 10. 2009, bo potekal študentski krvodajalski teden po vsej Sloveniji pod sloganom ½Častim 1/2 litra!½

Projekt se bo odvil v soorganizaciji vseh slovenskih študentskih organizacij (Študentska organizacija Slovenije, Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, v Mariboru in na Primorskem ter Zveza ŠKIS) in Študentskega sveta stanovalcev. Prav tako se bodo zvrstile številne krvodajalske akcije v manjših mestih in krajih po Sloveniji pod okriljem lokalnih študentskih klubov.

Veliki študentski krvodajalski akciji se bo pridružil tudi Klub študentov občine Celje (KŠOC), ki bo krvodajalski dan za vse študente in dijake organiziral v ponedeljek, 12. oktobra 2009 med 7.30 in 10.30 na Oddelku za transfuzijo Splošne bolnišnice Celje.

Vabljeni vsi mladi krvodajalci in krvodajalke, da ½častite 1/2 litra½!

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Severina in Nina Pušlar

Podarjamo 2 vstopnici za veliki in zdaj že skoraj tradicionalni koncert Severine v Portorožu! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi:"Katera pesem Nine Pušlar je bila lani največkrat predvajana pesem na radijih?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Sladica Summertime 17

Podarjamo 2 vstopnici za Sladica Summertime 17, ki se bo odvijal 23.6. v Sputniku! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Za kateri koncert bodo na Sladici podelili 2 vstopnici?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fresh Island 2017

Podarjamo 2 vstopnici za zaključek Fresh Island festivala na Pagu, na katerem bosta nastopila Rae Sremmurd in Sean Paul. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje: "Kateri DJ, znan tudi iz serije Princ iz Bel Aira, bo nastopil na Fresh Islandu?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam 2017

Podarjamo 2x1 vstopnico za Overjam 2017! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Katerega leta se je odvijal prvi Overjam festival?"


Spremeni besedo.