Študentski krvodajalski teden

V tednu od 12. 10. do 18. 10. 2009, bo potekal študentski krvodajalski teden po vsej Sloveniji pod sloganom ½Častim 1/2 litra!½

Projekt se bo odvil v soorganizaciji vseh slovenskih študentskih organizacij (Študentska organizacija Slovenije, Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, v Mariboru in na Primorskem ter Zveza ŠKIS) in Študentskega sveta stanovalcev. Prav tako se bodo zvrstile številne krvodajalske akcije v manjših mestih in krajih po Sloveniji pod okriljem lokalnih študentskih klubov.

Veliki študentski krvodajalski akciji se bo pridružil tudi Klub študentov občine Celje (KŠOC), ki bo krvodajalski dan za vse študente in dijake organiziral v ponedeljek, 12. oktobra 2009 med 7.30 in 10.30 na Oddelku za transfuzijo Splošne bolnišnice Celje.

Vabljeni vsi mladi krvodajalci in krvodajalke, da ½častite 1/2 litra½!

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.