Študentski krvodajalski teden

V tednu od 12. 10. do 18. 10. 2009, bo potekal študentski krvodajalski teden po vsej Sloveniji pod sloganom ½Častim 1/2 litra!½

Projekt se bo odvil v soorganizaciji vseh slovenskih študentskih organizacij (Študentska organizacija Slovenije, Študentske organizacije Univerze v Ljubljani, v Mariboru in na Primorskem ter Zveza ŠKIS) in Študentskega sveta stanovalcev. Prav tako se bodo zvrstile številne krvodajalske akcije v manjših mestih in krajih po Sloveniji pod okriljem lokalnih študentskih klubov.

Veliki študentski krvodajalski akciji se bo pridružil tudi Klub študentov občine Celje (KŠOC), ki bo krvodajalski dan za vse študente in dijake organiziral v ponedeljek, 12. oktobra 2009 med 7.30 in 10.30 na Oddelku za transfuzijo Splošne bolnišnice Celje.

Vabljeni vsi mladi krvodajalci in krvodajalke, da ½častite 1/2 litra½!

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.