Študenti v Celju odganjali zimo

Nekaj besed s pustovanja v Celju, ki ga je organiziral Klub študentov občine Celje.

Klub študentov občine Celje (KŠOC) je v soboto, 13. februarja, v Celjskem mladinskem centru odganjal zimo skupaj z atraktivnimi pustnimi šemami. Ples v maskah, ki so ga poimenovali PUST SI ®URAT, je spremljal mariborski Igorsky DJ. Izmed raznolikega in nadvse izvirnega spektra pustnih mask smo izbrali najboljše in jim podelili lepe nagrade. Med obiskovalci je vsekakor izstopala ½Kristina½ oz. moški oblečen v žensko prodajalko ljubezni. Nagrado za skupinsko masko pa so si prislužili trije ½škoti½. Za vse, ki so na dogodek prišli brez ideje o pustni maski,  pa je poskrbela maskerka Anja, ki se je tokrat tudi sama prelevila v zajčico.aKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.