Študenti v boju proti AIDS-u

Klub študentov občine Celje (KŠOC) je včeraj, 1. decembra, na dan boja proti ADIS-u, z akcijo ozaveščanja v Celju opozarjal na nevarnosti, ki jih prinašajo spolno prenosljive bolezni.

Akcija ozaveščanja o nevarnostih okužbe z virusom HIV in bolezni AIDS je vsako leto 1. decembra razširjena po celem svetu. KŠOC pa je želel tudi letos del globalne akcije bojevanja proti spolno prenosljivim boleznim prenesti med mlade v Celju. To jim je uspelo uresničiti s t. i. letečimi promotorkami, ki so se v dopoldanskih urah gibale okrog celjskih fakultet in srednjih šol. V znak boja proti kugi 21. stoletja so delile rdeče pentlje in kondome, ki so jih mladi z veseljem vzeli. Akcijo ozaveščanja so nadaljevali na stojnici v Planetu Tuš in z obiskom City Centra, kjer je tematika zanimala tudi malce starejše občane.

Predsednica kluba, Ines Gabriel, je odziv javnosti na akcijo ob dnevu boja proti AIDS-u ocenila kot odlično. Še posebej je izpostavila pozitivno reakcijo mimoidočih ob direktnem pristopu letečih promotork in njihov interes za pogovor o tej pereči tematiki.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.