Študenti obdarili predsednika vlade in ministre

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) bo danes obdarila predsednika vlade RS Boruta Pahorja ter ministre, dr. Ivana Svetlika, mag. Mitja Gasparija in Gregorja Golobiča. Študenti so za božično darilo izbrali slovenski film Damjana Kozoleta z naslovom Slovenka. Film pripoveduje o mladi študentki, ki se je bila zaradi finančne stiske primorana prostituirati.

Problem, na katerega želijo na ŠOS opozoriti, je žal že sedaj del vsakdana. Ob morebitnem posegu v študentsko delo, ki je edini socialni korektiv, ki je študentom trenutno na voljo, pa bo takšnih žalostnih zgodb vse več. Študenti bodo z darilom sporočili predsedniku vlade in ministrom, naj si v miru ogledajo božično darilo in se podrobneje seznanijo s posledicami. Na ŠOS so prepričani, da bodo obdarovanci po ogledu tega filma zagotovo bolj razumeli in podprli prizadevanja študentov.

Študenti bodo darila za predsednika vlade, ministra Svetlika, Golobiča in Gasparija predali  danes, 22. decembra ob 12:40 pred prostori Vlade RS.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.