Študenti dijakom 2009

Klub študentov Kranj v soboto 07. februarja pripravlja neformalni informativni dan, ki se bo odvijal od 10. ure dalje v ESIC Kranj (nova ekonomska šola)

Četrtošolci, četrtošolke!

Polovica zadnjega šolskega leta je že za vami in hitro se približuje trenutek, ko boste postavljeni pred zelo pomembno odločitvijo – kateri študij izbrati. Veliki večini od vas to predstavlja stres, neprespane noči in razmišljanje o tem, kaj bi si sploh želeli početi v življenju in kaj vas najbolj veseli. Da se boste čim lažje odločili za pravo fakulteto, smo vam na Klubu študentov Kranj tudi letos pripravili neformalni informativni dan "Študenti dijakom 2009", ki bo potekal v soboto 7. februarja od 10. ure naprej v novih prostorih Ekonomske gimnazije Kranj. Vabljeni ste tudi vsi, ki že točno veste kje boste nadaljevali študij, kajti študenti različnih fakultet in smeri vam bodo na voljo za vsa vprašanja, ki jih na uradnih informativnih dnevih težje izveste.

Na neformalnem informativnem dnevu vam bodo študenti poleg osnovnih predstavitev študijskih programov in smeri posredovali tudi svoje izkušnje pri študiju, odgovarjali na vprašanja o zahtevnosti posameznega študija, razlikah med starimi programi in bolonjskimi programi, težavnosti izpitov in kolokvijev, zahtevnosti profesorjev, načinu študija, dela in učenja na fakulteti, kako priti do zapiskov, kakšne so kasnejše možnosti za zaposlitev, itd.

Več si lahko pogledaš na www.ksk.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.