Študentarija in Bruc08 nagrajujeta!

V sodelovanju z Bruc08 podarjamo 5 kart za največje slovensko brucovanje!

Leto je naokoli in čas je za največje slovensko brucovanje – BRUC08.

Tokrat vam v sodelovanju z BRUC08 podarjamo 5 kart za obisk dogodka, ki ga ne smete zamuditi.

Zakaj ga ne smete zamuditi? Preberite!

Vsako leto Zavod K6/4 že tradicionalno, v okviru družine ŠOU v Ljubljani, organizira največje vseslovensko brucovanje BRUC. Tokrat bo namesto v decembru potekalo že v torek, 21. oktobra, vse od 19.30 pa do zgodnjih jutranjih ur. Dogodek se bo znova odvijal na 6.000 m2 v treh halah Gospodarskega razstavišča [hale A, A2 in C], nastopili pa bodo Šank rock, Magnifico & Turbolentza, Trkaj & Rapostoli, Omar Naber, Kingston, Niet, Elvis Jackson, Gušti in Polona, The Tide in drugi. V hali C bo potekal glasbeni program Kluba K4 z elektro ritmi.

Skupna rdeča nit na vseh treh prizoriščih bo znova zabava ob kakovostni glasbi domačih izvajalcev in animacija tako brucev kot ostalih obiskovalcev z zabavnimi in nagradnimi izzivi. Skozi ves večer bodo obiskovalcem privzdigovali pete tudi mnogi domači in tuji priznani glasbeniki in DJ-ji, ki bodo zadovoljili tako rekoč vse glasbene okuse.

Na ŠOU odru v hali A2 bodo nastopili Šank rock, Magnifico & Turbolentza, Trkaj & Rapostoli ter Omar Naber, v hali A zasedbe Kingston, Elvis Jackson, Gušti in Polona, Niet ter The Tide, na K4 odru v hali C pa Kenny Hawkes (Music for Freaks, Rekids/London, VB), Bizzy (Astrodisco, Consumer Recreation), Schrauff (Elements, Maschinen Avantgarde), EB King (Scienceofuse), Blasch (Zu) in Rydel. Za VJ-janje bosta skrbela Fšk & Rasta.

Tokrat organizator Zavod K6/4 zgodnjim obiskovalcem ponuja dodatne ugodnosti: tistim, ki pridejo med 19.30 in 20. uro, dobijo dve gratis pijači, tisti pa, ki bodo na prizorišču med 20. in 21. uro, dobijo eno gratis pijačo [seveda le do 21. ure].

Sedaj pa nazaj k nagradni igri. Spodaj sledi, kaj morate storiti, da si priborite karte.

Najprej odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi:

Ob kateri uri morate biti na Gospodarskem razstavišču, da bi dobili dve gratis pijači?

a) od 19.30 – 20h

b) kadarkoli

c)  gratis pijač ni mogoče dobiti

Pravilni odgovor s pripisanim imenom, priimkom, mestom v katerem živite in uporabniškim imenom na Študentariji pošljite na nagradna@studentarija.net

Nagradna igra poteka od 10.10.2008 do 19.10.2008 do polnoči. 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.