Študentarija in Bruc08 nagrajujeta!

V sodelovanju z Bruc08 podarjamo 5 kart za največje slovensko brucovanje!

Leto je naokoli in čas je za največje slovensko brucovanje – BRUC08.

Tokrat vam v sodelovanju z BRUC08 podarjamo 5 kart za obisk dogodka, ki ga ne smete zamuditi.

Zakaj ga ne smete zamuditi? Preberite!

Vsako leto Zavod K6/4 že tradicionalno, v okviru družine ŠOU v Ljubljani, organizira največje vseslovensko brucovanje BRUC. Tokrat bo namesto v decembru potekalo že v torek, 21. oktobra, vse od 19.30 pa do zgodnjih jutranjih ur. Dogodek se bo znova odvijal na 6.000 m2 v treh halah Gospodarskega razstavišča [hale A, A2 in C], nastopili pa bodo Šank rock, Magnifico & Turbolentza, Trkaj & Rapostoli, Omar Naber, Kingston, Niet, Elvis Jackson, Gušti in Polona, The Tide in drugi. V hali C bo potekal glasbeni program Kluba K4 z elektro ritmi.

Skupna rdeča nit na vseh treh prizoriščih bo znova zabava ob kakovostni glasbi domačih izvajalcev in animacija tako brucev kot ostalih obiskovalcev z zabavnimi in nagradnimi izzivi. Skozi ves večer bodo obiskovalcem privzdigovali pete tudi mnogi domači in tuji priznani glasbeniki in DJ-ji, ki bodo zadovoljili tako rekoč vse glasbene okuse.

Na ŠOU odru v hali A2 bodo nastopili Šank rock, Magnifico & Turbolentza, Trkaj & Rapostoli ter Omar Naber, v hali A zasedbe Kingston, Elvis Jackson, Gušti in Polona, Niet ter The Tide, na K4 odru v hali C pa Kenny Hawkes (Music for Freaks, Rekids/London, VB), Bizzy (Astrodisco, Consumer Recreation), Schrauff (Elements, Maschinen Avantgarde), EB King (Scienceofuse), Blasch (Zu) in Rydel. Za VJ-janje bosta skrbela Fšk & Rasta.

Tokrat organizator Zavod K6/4 zgodnjim obiskovalcem ponuja dodatne ugodnosti: tistim, ki pridejo med 19.30 in 20. uro, dobijo dve gratis pijači, tisti pa, ki bodo na prizorišču med 20. in 21. uro, dobijo eno gratis pijačo [seveda le do 21. ure].

Sedaj pa nazaj k nagradni igri. Spodaj sledi, kaj morate storiti, da si priborite karte.

Najprej odgovorite na nagradno vprašanje, ki se glasi:

Ob kateri uri morate biti na Gospodarskem razstavišču, da bi dobili dve gratis pijači?

a) od 19.30 – 20h

b) kadarkoli

c)  gratis pijač ni mogoče dobiti

Pravilni odgovor s pripisanim imenom, priimkom, mestom v katerem živite in uporabniškim imenom na Študentariji pošljite na nagradna@studentarija.net

Nagradna igra poteka od 10.10.2008 do 19.10.2008 do polnoči. 

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine