Študent, komu boš dal svoj glas?

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) na Facebooku zbira vprašanja študentov o študentskih temah, ki jih želijo zastaviti političnim strankam, ki bodo sodelovale na parlamentarnih volitvah 4. decembra letos. Študenti naj svoja vprašanja objavijo do 17. novembra 2011.

Na Facebooku narejena skupina Študent, komu boš dal svoj glas? poziva vse študente, da prispevajo svoje vprašanje ali označijo z »všeč mi je« vprašanje na katerega želijo odgovor. ŠOS zbira vprašanja o študentskih problemih in študentskih tematikah do 17. novembra 2011, potem pa jih bo posredoval političnim strankam in prejete odgovore objavili na zidu skupine Študent, komu boš dal svoj glas? in spletni strani Študentske organizacije Slovenije www.studentska-org.si.

Namen vzpostavitve Facebook skupine za zbiranje vprašanj političnim strankam je v tem, da se spodbudi študente k aktivnejši participaciji pri oblikovanju svoje prihodnosti. ŠOS poudarja pomen aktivnega državljana, ki se že v času študija udeležuje dogodkov, ki krojijo njegovo prihodnost in z aktivno udeležbo doprinese svoj delež družbi.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.