Študent, komu boš dal svoj glas?

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) na Facebooku zbira vprašanja študentov o študentskih temah, ki jih želijo zastaviti političnim strankam, ki bodo sodelovale na parlamentarnih volitvah 4. decembra letos. Študenti naj svoja vprašanja objavijo do 17. novembra 2011.

Na Facebooku narejena skupina Študent, komu boš dal svoj glas? poziva vse študente, da prispevajo svoje vprašanje ali označijo z »všeč mi je« vprašanje na katerega želijo odgovor. ŠOS zbira vprašanja o študentskih problemih in študentskih tematikah do 17. novembra 2011, potem pa jih bo posredoval političnim strankam in prejete odgovore objavili na zidu skupine Študent, komu boš dal svoj glas? in spletni strani Študentske organizacije Slovenije www.studentska-org.si.

Namen vzpostavitve Facebook skupine za zbiranje vprašanj političnim strankam je v tem, da se spodbudi študente k aktivnejši participaciji pri oblikovanju svoje prihodnosti. ŠOS poudarja pomen aktivnega državljana, ki se že v času študija udeležuje dogodkov, ki krojijo njegovo prihodnost in z aktivno udeležbo doprinese svoj delež družbi.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.