Študent, komu boš dal svoj glas?

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) na Facebooku zbira vprašanja študentov o študentskih temah, ki jih želijo zastaviti političnim strankam, ki bodo sodelovale na parlamentarnih volitvah 4. decembra letos. Študenti naj svoja vprašanja objavijo do 17. novembra 2011.

Na Facebooku narejena skupina Študent, komu boš dal svoj glas? poziva vse študente, da prispevajo svoje vprašanje ali označijo z »všeč mi je« vprašanje na katerega želijo odgovor. ŠOS zbira vprašanja o študentskih problemih in študentskih tematikah do 17. novembra 2011, potem pa jih bo posredoval političnim strankam in prejete odgovore objavili na zidu skupine Študent, komu boš dal svoj glas? in spletni strani Študentske organizacije Slovenije www.studentska-org.si.

Namen vzpostavitve Facebook skupine za zbiranje vprašanj političnim strankam je v tem, da se spodbudi študente k aktivnejši participaciji pri oblikovanju svoje prihodnosti. ŠOS poudarja pomen aktivnega državljana, ki se že v času študija udeležuje dogodkov, ki krojijo njegovo prihodnost in z aktivno udeležbo doprinese svoj delež družbi.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.