Študent, komu boš dal svoj glas?

Študentska organizacija Slovenije (ŠOS) na Facebooku zbira vprašanja študentov o študentskih temah, ki jih želijo zastaviti političnim strankam, ki bodo sodelovale na parlamentarnih volitvah 4. decembra letos. Študenti naj svoja vprašanja objavijo do 17. novembra 2011.

Na Facebooku narejena skupina Študent, komu boš dal svoj glas? poziva vse študente, da prispevajo svoje vprašanje ali označijo z »všeč mi je« vprašanje na katerega želijo odgovor. ŠOS zbira vprašanja o študentskih problemih in študentskih tematikah do 17. novembra 2011, potem pa jih bo posredoval političnim strankam in prejete odgovore objavili na zidu skupine Študent, komu boš dal svoj glas? in spletni strani Študentske organizacije Slovenije www.studentska-org.si.

Namen vzpostavitve Facebook skupine za zbiranje vprašanj političnim strankam je v tem, da se spodbudi študente k aktivnejši participaciji pri oblikovanju svoje prihodnosti. ŠOS poudarja pomen aktivnega državljana, ki se že v času študija udeležuje dogodkov, ki krojijo njegovo prihodnost in z aktivno udeležbo doprinese svoj delež družbi.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.