Strast

Pravzaprav ne vem od kod tole, je pa delček nečesa kar se mi je zgodilo nedolgo nazaj. =)

Uživam, ko me gledaš, ko ti berem v očeh kako si me želiš. Uživam, preprosto. Se spomniš, ko prvič sva se videla? Ko si me obiskal? Ne vem kdaj in kako … ampak naenkrat tako zelo sem si zaželela, da bi tvoja bila. Tiste tvoje ustnice in tvoje oči, ustnice, ki se smehljajo prav hinavsko in vabijo, da jih okusim. Z očmi me gledaš, preiskuješ in prihajaš v moje misli. Ne vem kdaj, ne vem kako ampak že sem sedela na tebi in te poljubljala. Bilo je tako lepo. Bilo je prelepo. Pomagal si mi odkrivati nove občutke, učil si me kako in kaj. Odvezal si mi zgornji del obleke, še zdaj se spominjam tvojega igrivega nasmeška, ko si odkril, da sem brez modrca. To ti je olajšalo delo in tvoje roke, tako čvrste so me začele grabiti … začele so me slačiti in jaz se nisem upirala edino kar sem lahko, sem vzdihovala in se ti prepustila. Z jezikom si me preiskal celo, z prsti se me dotikal … Bilo je tako noro in tako edinstveno in od takrat kot, da je v tebi nekaj, od takrat hočem samo tebe. Ne vem zakaj ampak ti si kot moj heroin, rabim te in hočem te, ni trenutka, ko ne bi mislila na tebe na tvoje mogočne ustnice in močne roke. Na tvoj jezik, ki me popelje nekam daleč, nekam v tuje kraje. Pa vendar … ta strast, tako nora in tako neustavljiva. Kaj bo ko izgine?Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.