Ste podaljšali bivanje?

Ostalo je še nekaj časa, ko lahko oddate prošnje za podaljšanje bivanja v študentskih domovih.

Študenti, ki že bivajo v študentskih ali dijaških domovih oziroma pri zasebnikih s subvencijo in imajo še vedno status študenta, lahko še danes vložijo vlogo za podaljšanje bivanja v študijskem letu 2007/08. Prošnje za podaljšanje bivanja lahko pošljejo ali oddajo pristojni pisarni za študentske domove v visokošolskem središču.

Študent mora prošnji priložiti dokazila o dohodkih družinskih članov, ki niso zavezanci za napoved za odmero dohodnine in so v letu 2006 prejemali dohodke in osebne prejemke, ter potrdilo o šolanju za šolsko leto 2006/07 za sorojence, starejše od 18 let, ki se redno šolajo.

Med neobveznimi prilogami, ki jih lahko priloži študent, so dokazilo socialnega skrbstva, da živi v posebno težkih socialnih razmerah, ali dokazila zdravnikov specialistov oziroma invalidskih komisij o težkem zdravstvenem položaju. Te mora priložiti študent, ki prosi za izjemno podaljšanje bivanja na podlagi podaljšanega statusa študenta.

Sicer so študenti, ki so letos prvič kandidirali za katero od prostih postelj v študentskih in dijaških domovih ali za subvencionirano bivanje pri zasebnikih, morali vlogo za sprejem oddati do 10. avgusta. (24ur)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.