Ste podaljšali bivanje?

Ostalo je še nekaj časa, ko lahko oddate prošnje za podaljšanje bivanja v študentskih domovih.

Študenti, ki že bivajo v študentskih ali dijaških domovih oziroma pri zasebnikih s subvencijo in imajo še vedno status študenta, lahko še danes vložijo vlogo za podaljšanje bivanja v študijskem letu 2007/08. Prošnje za podaljšanje bivanja lahko pošljejo ali oddajo pristojni pisarni za študentske domove v visokošolskem središču.

Študent mora prošnji priložiti dokazila o dohodkih družinskih članov, ki niso zavezanci za napoved za odmero dohodnine in so v letu 2006 prejemali dohodke in osebne prejemke, ter potrdilo o šolanju za šolsko leto 2006/07 za sorojence, starejše od 18 let, ki se redno šolajo.

Med neobveznimi prilogami, ki jih lahko priloži študent, so dokazilo socialnega skrbstva, da živi v posebno težkih socialnih razmerah, ali dokazila zdravnikov specialistov oziroma invalidskih komisij o težkem zdravstvenem položaju. Te mora priložiti študent, ki prosi za izjemno podaljšanje bivanja na podlagi podaljšanega statusa študenta.

Sicer so študenti, ki so letos prvič kandidirali za katero od prostih postelj v študentskih in dijaških domovih ali za subvencionirano bivanje pri zasebnikih, morali vlogo za sprejem oddati do 10. avgusta. (24ur)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.