Star sem 26 let

Kdo, kje in zakaj? Predvsem čemu?

Ker tale zadeva sameva, pa jo dejmo malce olepšat, da ne bo več pisalo ni ni…

Torej star sem 26 let. Ker sem to številko dosegelj pred kratkim se je seveda spodobno zazreti nazaj in pogledati kaj sem naredil. 

Ugotovitve so bore klaverne, ali pač? Trenutno sem v dokaj depresivnem obdobju, tako da če se vam bo zdel tale zapis malce preveč pesimističen, opozorjeni ste bili :)

Torej:

Študiram visoko poslovno šolo, katera ima 3 letnike, katere jest delam že 6 let, marsikdo bo rekel, da to ni nič takega, ampak jest danes spoznavam, da sem jih nevem zakaj in nevem kako preveč stran vrgel. Mogoče je to dobro mogoče ne, enostavno sem jih prelenaru, vsaj zgleda tako. Pred tremi leti in pol se je začela študentarija, recmor da je za to šlo dosti časa, premalo pa za kake žurke in predvsem spoznavanje folka, seveda ženskega spola. 

Po 6 letih študija mi ostaja še 5 izpitv za narest + diploma. In če sem nekdaj sebe jemal kot, nek napreden osebek, danes mislim sicer da sem podpoprečen, ljudje so že v orng slubžah, gradijo karijere in se preživljajo, medtem ko se jaz še vedno vlačim po študentskih servisih, od februarja delam sicer neko, službo ki ima neko prosperiteto ampak, vsakič ko se vprašam, če bi me kdo zaposlil za redno plačo, mi pade mrak pred oči, saj sam sebi nebi zaposlil, kako naj to pričakujem od tujcev. 

Zmeraj večja uganka, mi postaja tudi kaj bi delal v življenju? Pa da bi me veselilo, prehitro se vsega naveličam, kakih posebnih sposobnosti pa nimam, koncentracija mi drži ene 30 minut skupaj potem se mi odpelje, matematike bolje da ne omenjam in slovnica, kakor se vidi iz tega zapisa ni moja dobra stran…

Torej po (hm beseda torej mi je kar všeč zgleda) 26 letih:

®ivim sam v stanovanju, ki ni moje, niti ne plačam stanarine za njega, torej si ga nisem "prislužil"

  • Imam avto na kredit,
  • 5 izpitov do diplome..
  • Ter seveda minus na račun

Mogoče zahtevam preveč od sebe ampak , ko berem nekatere druge bloge se mi zdi, da sem kr preveč časa zapravil, pa kakorkoli se hočem spomnit se ne spomnim zakaj, žural ga nisem, seksal ga nisem, (razen ko sem mel eno redno punco), naučil se nisem programirat,.. Oblikovalec pa tudi ne morem bit.

Upam da bo jutri boljši dan…Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.