ŠSDMS Marketinška Akamedija

Kako dobiti, kar hočeš? – Spoznaj metode in tehnike pogajanj iz poslovnega sveta

Ustvari si življenje pod svojimi pogoji! – Nasvet, kako to storiti, dobiš na ŠSDMS Marketinški Akamediji v četrtek, 18. novembra, kjer nam bo Monika Bračika, pogajalka mednarodnega profila z več kot 20-letnimi izkušnjami, predstavila vse skrivnosti uspešnih pogajanj.

Na predavanju boš spoznal/a metode in tehnike za uspešna pogajanja; kako začeti pogovor, kakšne so skrivnosti psihologičnih pogajanj, kako najboljše predstaviti sebe ali svoje podjetje in prepričati s svojim pristopom tako, da prideš do rezultata kakršnega si želiš.

Čaka nas zanimivo in dinamično predavanje, polno primerov iz resničnega poslovnega sveta, zato pridi na ŠSDMS Marketinško Akamedijo, ki bo v četrtek, 18. novembra 2010, ob 18.00 na FDV, v predavalnici P6.

Prijavo pošlji na elektronski naslov prijava@ssdms.si do torka, 16. novembra 2010. Število mest je omejeno, zato pohiti in si rezerviraj svoj sedež!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.