ŠSDMS Marketinška Akamedija

Kako dobiti, kar hočeš? – Spoznaj metode in tehnike pogajanj iz poslovnega sveta

Ustvari si življenje pod svojimi pogoji! – Nasvet, kako to storiti, dobiš na ŠSDMS Marketinški Akamediji v četrtek, 18. novembra, kjer nam bo Monika Bračika, pogajalka mednarodnega profila z več kot 20-letnimi izkušnjami, predstavila vse skrivnosti uspešnih pogajanj.

Na predavanju boš spoznal/a metode in tehnike za uspešna pogajanja; kako začeti pogovor, kakšne so skrivnosti psihologičnih pogajanj, kako najboljše predstaviti sebe ali svoje podjetje in prepričati s svojim pristopom tako, da prideš do rezultata kakršnega si želiš.

Čaka nas zanimivo in dinamično predavanje, polno primerov iz resničnega poslovnega sveta, zato pridi na ŠSDMS Marketinško Akamedijo, ki bo v četrtek, 18. novembra 2010, ob 18.00 na FDV, v predavalnici P6.

Prijavo pošlji na elektronski naslov prijava@ssdms.si do torka, 16. novembra 2010. Število mest je omejeno, zato pohiti in si rezerviraj svoj sedež!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.