ŠS DMS vabi na predavanje

V sredo, 7.11. vas bo mag. David Ðukiæ skušal popeljati v svet prodaje ter vam razkriti kaj loči dobre prodajalce od slabih. Preberite si v nadaljevanju kaj boste lahko izvedeli.

Mag. David Ðukiæ je direktor Inštituta za profesionalno prodajo ter eden vodilnih strokovnjakov na področju prodaje in prodajnega managementa. Napisal je več kot 50 člankov s področja prodaje, knjige »Praktični vodič po nagrajevanju prodajalcev« ter je soavtor knjige »Direktor«. Kot strokovni gost iz prakse predava na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru in na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Poleg tega nastopa na številnih konferencah in seminarjih, kot svetovalec in predavatelj pa sodeluje z vodilnimi slovenskimi in tujimi podjetji.

Predavanje je za študente brezplačno. Poteka na Ekonomski fakulteti (učilnica P-126) z začetkom ob 18:00. Zaradi omejenega števila sedežev je OBVEZNA prijava na: prijava@ssdms.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.