ŠS DMS vabi na predavanje

V sredo, 7.11. vas bo mag. David Ðukiæ skušal popeljati v svet prodaje ter vam razkriti kaj loči dobre prodajalce od slabih. Preberite si v nadaljevanju kaj boste lahko izvedeli.

Mag. David Ðukiæ je direktor Inštituta za profesionalno prodajo ter eden vodilnih strokovnjakov na področju prodaje in prodajnega managementa. Napisal je več kot 50 člankov s področja prodaje, knjige »Praktični vodič po nagrajevanju prodajalcev« ter je soavtor knjige »Direktor«. Kot strokovni gost iz prakse predava na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru in na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Poleg tega nastopa na številnih konferencah in seminarjih, kot svetovalec in predavatelj pa sodeluje z vodilnimi slovenskimi in tujimi podjetji.

Predavanje je za študente brezplačno. Poteka na Ekonomski fakulteti (učilnica P-126) z začetkom ob 18:00. Zaradi omejenega števila sedežev je OBVEZNA prijava na: prijava@ssdms.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.