ŠS DMS vabi na predavanje

V sredo, 7.11. vas bo mag. David Ðukiæ skušal popeljati v svet prodaje ter vam razkriti kaj loči dobre prodajalce od slabih. Preberite si v nadaljevanju kaj boste lahko izvedeli.

Mag. David Ðukiæ je direktor Inštituta za profesionalno prodajo ter eden vodilnih strokovnjakov na področju prodaje in prodajnega managementa. Napisal je več kot 50 člankov s področja prodaje, knjige »Praktični vodič po nagrajevanju prodajalcev« ter je soavtor knjige »Direktor«. Kot strokovni gost iz prakse predava na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru in na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Poleg tega nastopa na številnih konferencah in seminarjih, kot svetovalec in predavatelj pa sodeluje z vodilnimi slovenskimi in tujimi podjetji.

Predavanje je za študente brezplačno. Poteka na Ekonomski fakulteti (učilnica P-126) z začetkom ob 18:00. Zaradi omejenega števila sedežev je OBVEZNA prijava na: prijava@ssdms.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.