ŠS DMS vabi na predavanje

V sredo, 7.11. vas bo mag. David Ðukiæ skušal popeljati v svet prodaje ter vam razkriti kaj loči dobre prodajalce od slabih. Preberite si v nadaljevanju kaj boste lahko izvedeli.

Mag. David Ðukiæ je direktor Inštituta za profesionalno prodajo ter eden vodilnih strokovnjakov na področju prodaje in prodajnega managementa. Napisal je več kot 50 člankov s področja prodaje, knjige »Praktični vodič po nagrajevanju prodajalcev« ter je soavtor knjige »Direktor«. Kot strokovni gost iz prakse predava na Ekonomsko-poslovni fakulteti Univerze v Mariboru in na Ekonomski fakulteti Univerze v Ljubljani. Poleg tega nastopa na številnih konferencah in seminarjih, kot svetovalec in predavatelj pa sodeluje z vodilnimi slovenskimi in tujimi podjetji.

Predavanje je za študente brezplačno. Poteka na Ekonomski fakulteti (učilnica P-126) z začetkom ob 18:00. Zaradi omejenega števila sedežev je OBVEZNA prijava na: prijava@ssdms.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.