Srečno novo leto 2010!

Ekipa Študentarije vam želi srečno, uspešno, veselo, nasmejano in nepozabno leto 2010!

V preteklih 365 dneh smo prvič presegli mejo 20.000 registriranih uporabnikov, prebili smo mejo 7000 naloženih gradiv za študij, začeli nekaj novih projektov, predvsem pa se trudili, da vam pomagamo porušiti vse zapreke, na katere ste naleteli ob študiju in hkrati polepšatmo vsakdan. Naša novoletna zaobljuba je torej lahko samo ena – tudi v letu 2010 se bomo še naprej trudili za vas in upamo, da bomo tudi v prihodnje deležni vašega zaupanja, saj nam to res veliko pomeni. Lepo praznujte!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.