Sprejem za tuje študente

V sredo, 4. oktobra 2017 ob 14. uri, bodo organizirali sprejem za tuje študente, vpisane v študijske programe Univerze v Ljubljani.

Tuji študenti bodo lahko iz prve roke izvedeli uporabne informacije v zvezi s študijem na Univerzi v Ljubljani ter o življenju v Ljubljani in Sloveniji ter se srečali z nekaterimi predstavniki za tuje študente z akademij in fakultet Univerze v Ljubljani.

V prvem delu sprejema se bodo seznanili z informacijami glede ureditve zdravstvenega zavarovanjaprijave stalnega bivališčamožnostmi štipendiranjasubvencionirane prehrane in prevoza ter bivanja v študentskem domu. Sledila bo predstavitev kariernega svetovanjatutorstvaobštudijskih in drugih dejavnosti, ki jih za študente organiziramo na Univerzi v Ljubljani.

V nadaljevanju bodo prejeli podrobnejše informacije v zvezi z Letom Plus, v sklopu katerega bodo pridobili jezikovne in druge spretnosti ter strokovna znanja z izbranih študijskih področij.  Seznanili se bodo s kulturo, zgodovino in ustavno ureditvijo v Sloveniji in se preizkusili v znanju slovenščine.

V kolikor se želite udeležiti sprejema tujih študentov, vas prosimo, da se na dogodek prijavite prek obrazca na povezavi. Prijave na dogodek bodo zbirali do zapolnitve prostih mest oziroma do 28. septembra 2017 do 10. ure. Ker je lokacija dogodka odvisna od števila prijavljenih, bodo informacijo glede lokacije študentom, ki se boste preko zgornjega obrazca prijavili na dogodek, posredovali naknadno.

Vir: Univerza v Ljubljani

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.