Sprejem za tuje študente

V sredo, 4. oktobra 2017 ob 14. uri, bodo organizirali sprejem za tuje študente, vpisane v študijske programe Univerze v Ljubljani.

Tuji študenti bodo lahko iz prve roke izvedeli uporabne informacije v zvezi s študijem na Univerzi v Ljubljani ter o življenju v Ljubljani in Sloveniji ter se srečali z nekaterimi predstavniki za tuje študente z akademij in fakultet Univerze v Ljubljani.

V prvem delu sprejema se bodo seznanili z informacijami glede ureditve zdravstvenega zavarovanjaprijave stalnega bivališčamožnostmi štipendiranjasubvencionirane prehrane in prevoza ter bivanja v študentskem domu. Sledila bo predstavitev kariernega svetovanjatutorstvaobštudijskih in drugih dejavnosti, ki jih za študente organiziramo na Univerzi v Ljubljani.

V nadaljevanju bodo prejeli podrobnejše informacije v zvezi z Letom Plus, v sklopu katerega bodo pridobili jezikovne in druge spretnosti ter strokovna znanja z izbranih študijskih področij.  Seznanili se bodo s kulturo, zgodovino in ustavno ureditvijo v Sloveniji in se preizkusili v znanju slovenščine.

V kolikor se želite udeležiti sprejema tujih študentov, vas prosimo, da se na dogodek prijavite prek obrazca na povezavi. Prijave na dogodek bodo zbirali do zapolnitve prostih mest oziroma do 28. septembra 2017 do 10. ure. Ker je lokacija dogodka odvisna od števila prijavljenih, bodo informacijo glede lokacije študentom, ki se boste preko zgornjega obrazca prijavili na dogodek, posredovali naknadno.

Vir: Univerza v Ljubljani

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.