Spranost možgan po Bredino

Zakaj je moderno biti proti?

Ne vem ali imam samo jaz tak ali občutek ali pa je res trenutno moderno biti PROTI. Predvsem proti britju nog in kakršnikoli depilaciji pa proti »ženskim« časopisom in proti temu, da bi človek sredi dneva sploh stopil na sonce pa proti dopustom na Hrvaški pa proti določenim blagovnim znamkam ali pa temu, da znamke sploh ni… Povsod berem o tem kako mediji manipulirajo z nami in, da se moramo temu upreti. Hja, seveda da manipulirajo z nami, čestitam ker ste to ugotovili.

Ampak roko na srce, meni je gladka koža všeč, v popoldanskih sončnih žarkih uživam (ja, uporabljam kremo) in vedno sem vesela novega spodnjega perila. Zdaj ali sem krasen produkt današnje družbe ali pa mi je to pač všeč. In res ne vem, zakaj bi se morala pridružiti tuleči množici, ki trdi da se ženske depilirajo, brijejo, urejajo, oblačijo – zaradi moških in, da tega ne bi smele počet. Ah dajte no, koliko je žensk, ki svojih nog/perila/nove frizurce moškim niti ne pokaže.

Zame so nekatere stvari proti katerim se trenutno vodi taka mini gonja pravi čutni užitek. Priznam, uživam v novem spodnjem perilu saj je dotik svile na koži zame prijetnejši, kot dotik spranih, raztegnjenih, bombažnih hlačk.

®e vidim, da vas en kup prepadeno zmajuje z glavo in se čudi moji spranosti možgan.

Hm pa a ne bi bilo veliko bolj sprano to, če bi kar naenkrat zamenjala strani in se pridružila borcem proti britju samo zato, ker je to moderno pa čeprav se s tem ne strinjam?

A ne bi vsi skupaj raje počeli kar nam je všeč in pri tem za mero uporabljali zdravo pamet?Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.