Spranost možgan po Bredino

Zakaj je moderno biti proti?

Ne vem ali imam samo jaz tak ali občutek ali pa je res trenutno moderno biti PROTI. Predvsem proti britju nog in kakršnikoli depilaciji pa proti »ženskim« časopisom in proti temu, da bi človek sredi dneva sploh stopil na sonce pa proti dopustom na Hrvaški pa proti določenim blagovnim znamkam ali pa temu, da znamke sploh ni… Povsod berem o tem kako mediji manipulirajo z nami in, da se moramo temu upreti. Hja, seveda da manipulirajo z nami, čestitam ker ste to ugotovili.

Ampak roko na srce, meni je gladka koža všeč, v popoldanskih sončnih žarkih uživam (ja, uporabljam kremo) in vedno sem vesela novega spodnjega perila. Zdaj ali sem krasen produkt današnje družbe ali pa mi je to pač všeč. In res ne vem, zakaj bi se morala pridružiti tuleči množici, ki trdi da se ženske depilirajo, brijejo, urejajo, oblačijo – zaradi moških in, da tega ne bi smele počet. Ah dajte no, koliko je žensk, ki svojih nog/perila/nove frizurce moškim niti ne pokaže.

Zame so nekatere stvari proti katerim se trenutno vodi taka mini gonja pravi čutni užitek. Priznam, uživam v novem spodnjem perilu saj je dotik svile na koži zame prijetnejši, kot dotik spranih, raztegnjenih, bombažnih hlačk.

®e vidim, da vas en kup prepadeno zmajuje z glavo in se čudi moji spranosti možgan.

Hm pa a ne bi bilo veliko bolj sprano to, če bi kar naenkrat zamenjala strani in se pridružila borcem proti britju samo zato, ker je to moderno pa čeprav se s tem ne strinjam?

A ne bi vsi skupaj raje počeli kar nam je všeč in pri tem za mero uporabljali zdravo pamet?Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.