Športni dogodek v prestolnici

Konec tega tedna bo v znamenju praznovanja uvrstitve ljubljanskega NK Olimpija v 3. slovensko nogometno ligo. Športni spektakel, ki ga bo začinil koncert Perota Lovšina in Španskih borcev, na odru pa se jim bosta pridružila še gosta – Magnifico in Grega Skočir.

Za tiste, ki nogometnega dogajanja pri nas ne spremljate prav pogosto naj na kratko povzamemo zgodbo, ki jo piše nogometni klub Olimpija Bežigrad: po neslavnem propadu Olimpije je klub nastal z namenom ohranitve delovanja mladinskih selekcij, porodila pa se je tudi ideja, da se udejstvuje tudi v članskem tekmovanju. Idejo so podprli mnogi nekdanji igralci Olimpije, ki so se projektu z veseljem pridružili. Vam imena Miran Pavlin, Aleš Čeh, Mladen Rudonja, ®eljko Milinovič, Jani Pate, Zoran Ubavič… zvenijo znano? Ti igralci še danes, ko je za ekipo druga tekmovalna sezona, tvorijo jedro moštva. Trenutno je klub na točno pol poti do zadanega dolgoročnega cilja, torej vrnitve v prvo ligo. Tako v prvi, kot tudi v drugi sezoni so se suvereno uvrstili v višjo ligo in prikazali nekaj res lepih nogometnih predstav z neizbežnim pridihom zlate generacije slovenske reprezentance. Da igralci resnično še niso pozabili, kako se igra nogomet, pa so dokazali tudi v dvobojih s prvo in drugoligaškimi ekipami, ko so bili kljub letom (povprečna starost ekipe je prek trideset let) povsem enakovreden nasprotnik.

Jutrišnji dan pa bo v znamenju praznovanja uvrstitve v 3. slovensko nogometno ligo. Po tekmi zadnjega kroga, ki se bo pričela ob 19h in na kateri Green Dragonsi napovedujejo dekor, kot se za spektakel spodobi, bo za častno tribuno ob 21:15 sledil koncert Perota Lovšina in Španskih borcev, na odru pa se jim bosta pridružila še gosta – Magnifico in Grega Skočir. Da so vsi trije pristaši zeleno-belih verjetno ni treba posebej poudarjati.

Vabljeni torej na dogodek, ki ga, če vsaj približno spremljate nogomet, ne gre zamuditi. Karte za tekmo veljajo 3€, naprodaj pa bodo pred srečanjem pri vhodu na štadion z Vodovodne (pri častni tribuni). Vstop na navijaški sektor (vhod z Dunajske) bo prost, kar pa seveda pomeni, da morate na stadionu pustiti svoj glas.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Overjam festival 2018

Podarjamo 1 vstopnico za Overjam festival 2018! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Čigav sin je Ziggy Marley?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.