Spletno naročanje bolnikov

Bolnišnica Golnik – Klinični oddelek za pljučne bolezni in alergijo je uvedla možnost spletnega naročanja bolnikov na specialistični zdravniški pregled.

Bolnišnica Golnik – Klinični oddelek za pljučne bolezni in alergijo je uvedla možnost spletnega naročanja bolnikov na specialistični zdravniški pregled. S tem naj bi pripomogli k zmanjšanju čakalnih vrst ter enostavnejši komunikaciji med zdravniki in bolniki, so zapisali na spletnih straneh bolnišnice. 

Gre za prvo tovrstno rešitev v Sloveniji, ki predvideva tudi hitrejši odzivni čas zdravnikov.

Z uvedbo elektronske aplikacije naj bi v bolnišnici zmanjšali čakalne vrste ter omogočili preprostejši način naročanja bolnikov na pregled, zdravnikom pa olajšali delo. Spletne rešitve tako prinašajo pomemben napredek tudi v zdravstvene ambulante.

Osebni zdravnik oz. bolnik sam prek spletnega mesta odda naročilo na pregled pri specialistu ter predlaga datum obiska. Zdravnik specialist pa po končanem pregledu v aplikacijo vpiše svoje ugotovitve ter predlaga kontrolni pregled ali pa zaključi naročilo. Vsi pretekli obiski bolnika in informacije, povezane z njim, so v takem primeru osebnemu zdravniku kot specialistu prek arhiva vedno na voljo.

V bolnišnici se letno zdravi od 7000 do 8000 hospitalnih in 50.000 ambulantnih bolnikov. Poleg zdravljenja in diagnostike bolnikov s pljučnimi boleznimi pa na Golniku izvajajo tudi diagnostiko in zdravljenje pri drugih bolnikih z boleznimi notranjih organov. (STA/Telemach)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.