Spletno naročanje bolnikov

Bolnišnica Golnik – Klinični oddelek za pljučne bolezni in alergijo je uvedla možnost spletnega naročanja bolnikov na specialistični zdravniški pregled.

Bolnišnica Golnik – Klinični oddelek za pljučne bolezni in alergijo je uvedla možnost spletnega naročanja bolnikov na specialistični zdravniški pregled. S tem naj bi pripomogli k zmanjšanju čakalnih vrst ter enostavnejši komunikaciji med zdravniki in bolniki, so zapisali na spletnih straneh bolnišnice. 

Gre za prvo tovrstno rešitev v Sloveniji, ki predvideva tudi hitrejši odzivni čas zdravnikov.

Z uvedbo elektronske aplikacije naj bi v bolnišnici zmanjšali čakalne vrste ter omogočili preprostejši način naročanja bolnikov na pregled, zdravnikom pa olajšali delo. Spletne rešitve tako prinašajo pomemben napredek tudi v zdravstvene ambulante.

Osebni zdravnik oz. bolnik sam prek spletnega mesta odda naročilo na pregled pri specialistu ter predlaga datum obiska. Zdravnik specialist pa po končanem pregledu v aplikacijo vpiše svoje ugotovitve ter predlaga kontrolni pregled ali pa zaključi naročilo. Vsi pretekli obiski bolnika in informacije, povezane z njim, so v takem primeru osebnemu zdravniku kot specialistu prek arhiva vedno na voljo.

V bolnišnici se letno zdravi od 7000 do 8000 hospitalnih in 50.000 ambulantnih bolnikov. Poleg zdravljenja in diagnostike bolnikov s pljučnimi boleznimi pa na Golniku izvajajo tudi diagnostiko in zdravljenje pri drugih bolnikih z boleznimi notranjih organov. (STA/Telemach)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.