Špinačna juha

Pisana pomladna jed

Sestavine:

1 žlica olja
nekaj drobno narezane čebule
1 žlička masla
1 žlica drobno narezanega peteršilja
4 žlice moke
sol in poper po potrebi
25 dag kuhane in drobno narezane špinače (vzamete lahko tudi zamrznjeno špinačo)
1 dcl  smetane
5 dl mleka
2 litra vrele slane vode
nekaj žlic opečenega kruhka

Postopek:

Na maščobi zarumenimo drobno narezano čebulo, dodamo maslo, peteršilj, moko, ko to zarumeni, dodamo še špinačo, smetano, mleko in vodo. Popopramo in pustimo dobro prevreti. Preden postrežemo, dodamo popečene kruhke.

Ker je zunaj veliko trobentic si lahko na večernem sprehodu naberete nekaj cvetov trobentic in jih dodate juho, ko jo postrežete. Neverjetno, ampak zelo dobro paše skupaj.

Dober tek!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.